Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 1st July 2009, 01:21 PM
BobDylan BobDylan er offline
Moderator
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 3,628
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Thomas Se indlæg
Her er vi 200% enige. (det dobbelte fordi kreditforeningen har pant i andelsforeningen)

Det er lige ved at være sådan, at det enten er fremragende godt med en andelsbolig - eller ren katastrofe: Lala området er meget snævert.
Enig. Køb af andelsbolig kræver ti gange så meget rådgivning som køb af ejerbolig, hvor man faktisk kan kigge på købsaftalen og se hvad skidtet koster. Sjovt nok er der stort set ingen der får rådgivning, derfor vil vi også se mange katastrofer på andelsmarkedet for dem som har købt til priser, der selv i 2007 - 2008 var for høje.
Har selv rådgivet venner og familie om andelsboliger (selvom man bør holde sig langt væk fra at give råd til folk man kender, men når de nu er ved at dumme sig...). I et tilfælde gav jeg grønt lys for køb af en andel til sølle 11.000 kr. pr. em2 inkl. gældsandel på indre V.bro. Den så dyr ud fordi gælden var lille og med fuld skrald på afdrag - derfor kunne man ikke se det på boligydelsen. Foreningen havde bare besluttet at det var rart at være gældfri og derfor hævet ydelsen. I det tilfælde kan 1 mio. for knap 100 m2 være et superkøb, for når gælden er væk om et par år forsvinder stort set hele den månedlige ydelse. Den slags findes også derude...

/Bob
Besvar med citat