Se enkelt indlæg
  #4 (permalink)  
Gammel 8th July 2009, 10:34 PM
CK83 CK83 er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jun 2008
Indlæg: 1,975
Standard

Okay:

Her er en standardlejekontrakt - den kan du tage med og så kan I udfylde den.
http://www.holtehus.dk/Lejekontrakt.PDF

Du skal helt klart have fat i din fremlejers udlejer først - de skal være bekendt med situationen. Evt. kan de så også bevidne, at lejligheden skifter beboer per d. X/X, hvilket kan vise sig praktisk senere. Du skal OGSÅ sørge for at få tidl. lejer (hvis du insisterer på at køre på med den her model - som lyder lidt gråzone) til at skrive under på, at han har beboet lejligheden i x periode (alene) - om ikke andet har du så dét ift. din udlejer og den tidl. lejer, når TV-signalet, strømmen og vandet bliver lukket - og du nægter at betale for deres forbrug.

Jeg har før plæderet for at bruge sin Facebook til at få en lejlighed - folk eeeelsker at hjælpe andre mennesker - og den deal, du har dér, kan sagtens blive en dyr affære.

Hvad nu, hvis vores soldatven kommer hjem fra Serbien med en kvartpsykose og insisterer på, at lejligheden var renoveret, da du flyttede ind? Etc.

Derfor: Print ovenstående ud og fyld den ud. Og tag et kamera med til overtagelsen, så du kan dokumentere alle skader. Bedste råd er at bruge de 700 kroner på medlemskab af LLO.
__________________
Fmd., Foreningen for Hjælpepakker til Unge Singler u/Børn og u/Boblebolig
Besvar med citat