Se enkelt indlæg
  #10 (permalink)  
Gammel 18th September 2007, 11:52 PM
natro natro er offline
Banned
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 57
Standard

Ærlig talt unge drenge! Jeg har på intet tidspunkt her på forum udtrykt glæde over boligprisernes himmelflugt, det skal gud og hver mand vide, men til gengæld må I indrømme at flertallet af de Unge har et eklatant OVERFORBRUG af drinks og cafe-mad.
Jeres generation lærte i børnehaven i slut 70 erne og 80 erne, at hvis man ville ha noget skulle man bare skrige op og tude. Og takket være halalhippierne fik I som I ville.
Nu er I så blevet voksne, og er i noget af en pine..idet I har fundet ud af at jeres gamle tude-trick ikke længere virker. Nu skal i være rigtige MÆND.
Ikke mere solle på cafer og restauranter, men bruge bryl creme og rede håret(ved I hvad en KAM er, forresten?) før I skal møde i banken og ansøge om boliglån. Da dette ikke forekommer jer muligt, vælger I den nemmeste løsning, løsningen fra jeres barndom, - at tude - at skabe jer, - at rive og kradse mest muligt - hvorfor skulle I ikke få jeres vilje denne gang.
Det skal jeg sige jer! Fordi det egentlige samfund ikke bygger på Enhedslistens halalpædagogiske principper men på simpel MARKEDSØKONOMI, skal jeg gentage M A R K E D S Ø K O N O M I. (skal hilsen fra jeres idol, Margrethe Vestager, (Caffe latte dronningen) og sige at hun også går ind for markedsøkonomi, så I skal nok ikke regne med at dette system blir lavet om i morgen.
Så konklusionen er: RET IND, CUT jeres forkælede vaner, ellers får i endefuld!
Besvar med citat