Se enkelt indlæg
  #7 (permalink)  
Gammel 19th September 2007, 08:49 PM
eatorbeeaten eatorbeeaten er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 945
Standard

Når man kloge-åger den og vil fortælle den undrende hob, hvordan verden hænger sammen, så check dog for f..... din tyske grammatik, inden du gør dig selv helt til grin. Det hedder die dummen Dänen, fjols.


Citer:
Oprindeligt indsendt af natro Se indlæg
Hvor mange på dette dumme borum har hørt dette udtryk? Lad os tage det igen: Die DUMME DÄNEN.

Her dækker det over at tusindevis af danskere gemmer sig og vil ikke købe fordi de tror de kan score kassen ved ikke at købe nu...., dårskhed af aller værste skuffe, ikke underligt at finde det i dette land, når man betænker baggrunden for det i vort sydlige naboland så velkendte udtryk Die Dumme Dänen.

Men hvad var baggrunden så:
Jo, ser I: I det 18. århundrede var Danmark ofte i konflikt/krig med Tyskland.
Så skete det at en civil dansker opfandt den selvladende pistol, - en verdenhistorisk begivenhed. Denne opfinder gik til det danske hof og ville sælge sin opfindelse. Men hoffet/hæren afviste arrogant og hånligt tilbuddet.
Opfinderen gik så til den tyske hær, som straks indså hvor genial opfindelsen var, og de købte den, og begyndte at fabrikere våbnet. I den næste krig mod Danmark, vandt Tyskland overlegent fordi de havde selvladende pistoler, modsat de danske bondesoldater som skulle lade deres pistoler manuelt hver gang de havde skud.

Den dag idag kan man på wikipedia se baggrunden. Luger P08 - Wikipedia, den frie encyklopædi

og man forstår hvorfor danskerne for evigt og højst velfortjent i Tyskland har fået navnet DIE DUMME DÄNEN!
Besvar med citat