Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 18th August 2009, 07:17 AM
cirb cirb er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 3,843
Standard R: Ny regering skal lave arbejdsmarkedsreformer

R: Ny regering skal lave arbejdsmarkedsreformer - Samfund & økonomi

Citer:
De Radikale derimod ønsker at udfase efterlønnen, forkorte dagpengeperioden og lave tiltag, der får de unge hurtigere gennem uddannelsessystemet.
Citer:
»For os er det afgørende, at det på bundlinjen hænger sammen. Det er den bundne opgave, som en ny regering skal løse, og skal vi gøre noget, der har en effekt, så er det reformer af arbejdsmarkedet. Hvis ikke man vil acceptere de løsninger, som de klogeste hoveder i landet lægger frem, så må man præsentere nogle andre,« siger han.

I slutningen af sidste uge lovede S-leder Helle Thorning-Schmidt, at S og SF bliver fundamentet i en ny regering. Men Villy og Helle har forregnet sig, hvis de tror, at de Radikale dermed ligger sig fladt ned og accepterer en rød økonomisk dagsorden efter næste valg:

»Vi opfatter os selv som garanten for økonomisk ansvarlighed i et nyt flertal, og derfor vil vi stædigt holde fast i det her,« siger Morten Østergaard.
Citer:
Den radikale udmelding bliver ikke modtaget med stående ovationer og klapsalver hos kollegerne i oppositionen.


Er de radikale i gang med en Pia Kjærsgaard og profilere sig selvstændigt eller skændes oppositionen åbenlyst indbyrdes ?

Hvor langt vil Willy gå for en ministerbil ? Hvis prisen er, at han skal føre en arbejdsmarkedspolitik, der er mere liberal end Klaus Hjorth Rove´s (ikke at det er så svært ...)vil han så gøre det ?

Og sidst, men vigtigst, hvis man mener at fuldstændigt livsvigtigt for landet at ovenstående forslag gennemføres - hvad er så egentlig alternativerne til at stemme radikalt ?

Med venlig hilsen
Cirb
Besvar med citat