Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 6th November 2009, 07:18 PM
BamsesFar BamsesFar er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 7,296
Standard Straarup, Danske Bank: "Hold så kæft og smil som os andre, Jens Lunde!""

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at Danske Bank her til morgen/middag har valgt at sende selveste Straarup i byen med et helt specielt budskab. Bocian havde simpelthen ikke troværdighed nok til at imødegå en så alvorlig sag:

"Krisen på boligmarkedet er ovre.

Der bliver små prisfald fremover, men det er også alt. Og bare køb løs - gerne finansieret via et flekslån."

Straarup: Ingen betydelige prisfald på boliger

JPtv - Erhverv


Danske Banks indlæg i dag er helt uden tvivl rettet imod de allerede ret så velkendte indlæg fra Jens Lunde, som kom på nettet sent i går aftes. De er muligvis også ude i papirpressen i dag.

Nye prisfald truer boligejere


Ingen tvivl om, at Jens Lunde grundigt har torpederet Danske Banks overlevelsesstrategi:

Lade som om at krisen på boligmarkedet er ovre. Og se at få lokket nogle nye fæ ud på boligmarkedet så hurtigt som muligt, så Danske Bank kan få solgt de mange overvurderede ejendomme, som de direkte eller indirekte er ved at brænde inde med.


Den rigtigt gode nyhed er nok mest, at Danske Bank ikke længere anser Steen Bochian for tillidsvækkende nok, når det gælder egne penge. Der må Bankfar selv frem i pressen.


Det her er meget, meget alvorligt for Danske Bank. Det af Lunde forventede scenarie kan nemt blive enden på Danske Bank - selvfølgerligt efter at skatteyderne er blevet malket.


Bemærk, at en traditionel spindoktor intet er værd i sådan en situation. Man trækker på den smule troværdighed, som trods alt stadig klæber til Straarup.


/BF

Sidst redigeret af BamsesFar : 6th November 2009 kl. 07:29 PM.
Besvar med citat