Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 22nd December 2009, 01:29 PM
Tim Tim er offline
Admin
 
Registreringsdato: Mar 2008
Indlæg: 43
Standard God Jul fra alle os til alle jer.

Rigtig hjertlig god jul og glædelig nytår fra alle os på Boliga til alle Jer på Boliga.

Tak for alle de gode indlæg, og al den support i giver herinde. vi ser frem til et nyt og spændende år i 2010.

Her er der en lille opsumering af 2009.

Det er utroligt, så hurtigt tiden går. Jeg kan slet ikke forstå, at det er et år siden, at jeg sad og skrev sidste julebrev.

2009 har været et meget hektisk år, mange ting er sket og mange ting er blevet forbedret på boligmarkedet set i gennemsigtighedens tegn. Vi startede blødt ud med en soft lancering af Boliga i Norge, og det har som sådan været en succes deroppe, men vi må konstatere at nordmændene ikke er så interesserede i boligmarkedet, som vi er i Danmark og Sverige.

Isvinter på danske boligmarkedet.

I februar blev Boliga inviteret til en debat i DR's P1, hvor vi sammen med Dansk Ejendomsmæglerforening, skulle diskutere Boligas betydning på det danske boligmarked, og igen kom der beskyldninger fra den gamle forening om, at vi krænker privatlivets fred ved - for at bruge deres egne ord - at lave et offentligt køkkenbord, hvor interesserede kan diskutere markedet og enkelte ejendomsemner. Hvis du vil høre indslaget, kan du finde det her (eksternt link). Isvinter pÃ¥ boligmarket - dr.dk/P1/P1 Business

Pris til Boliga
I april vandt vi E-Handelsprisens særpris. Her er juryens begrundelse:

"Boliga har ikke bare på kort tid skabt sig en førerposition inden for boligsøgning i Danmark, men også skabt en transparens i et markedet, som er svær at finde andre steder. Sitet spænder fra en god søgefunktion, prisudvikling for boligerne til nyttige tal om markedet.

Boliga formår at inddrage deres brugere via. et åbent forum, og som de selv udtrykker det, anses brugerne som deres advisory board, hvorfra de hele tiden kan udvikle og forbedre sitet i den retning, brugerne viser behov for.�
Boliga er et optimalt eksempel på, hvordan man udnytter internettets muligheder fuldt ud og sætter standarder for boligsøgning og sikrer transparens i markedet."

FDIH, som står for at udele denne pris, foretog en brugertilfredsheds-analyse på Boliga inden kåringen, og resultatet viste, at 60 procent af alle vores 500.000 danske brugere er Boliga-ambasadører, derudover har vi 30 procent loyale brugere, så alt i alt er 90 procent af jer tilfredse med Boliga.

Nyt leje-site
I august lavede vi Boliga Leje, da vi mener, at det skal være gratis for udlejer og lejer at finde hinanden, og det går rigtig godt med det site. Flere og flere opretter sig, og antallet at brugere stiger.

Salgspriser
Side Boliga blev stiftet i januar 2007, har det at vise salgspriser været en af vores største opgaver, og vi har ufortrødent kæmpet på alle fronter. Og så lykkedes det endelig i oktober. Det var befriende at se økonomiminister Lene Espersen udtale på TV2, at fra nu skulle de data frem i lyset.

Her skal det lige nævnes igen, at vi fik at vide af Dansk Ejendomsmæglerforening, at vi krænkede privatlivets fred ved at lægge dem på nettet. Men det er da lidt pudsigt, at i selv samme øjeblik, hvor foreningens formand, Steen Winther Petersen, udtaler dette, er han klar over, at de selv er ved at klargøre præcis samme data på mæglernes egen fælles hjemmeside.

Blandt de tre bedste start up-virksomheder
I november blev Boliga kåret at Ernst og Young som en af de tre bedste Start-up virksomheder i Danmark. Det er vi meget stolte af, og det viser bare, at vi har ramt noget rigtigt her.

Og herfra skal der lyde et stort tillykke til Costpartner.dk som løb med statuetten.

Så mange ting er der sket, og jeg har undladt at skrive de mindre betydningsfulde ting på listen.

Fremtiden
Som markedet ser ud pt, tør vi ikke love noget om, hvad der kommer til at ske i 2010, men vi kan love, at vi forsætter med at skabe gennemsigtighed i markedet. Der ligger flere gode værktøjer i produktionen, og derudover vil vi også kigge ud i verden og se, hvor vi ellers kan gøre en forskel.

Til sidst vil vi gerne sig tak til alle jer brugere. Tak for al jeres support, jeres ideer, kritik mm. Forsæt endelig med det.

Også tak til alle jer mæglere, som bruger Boliga og som anerkender Boliga. 2010 skal nok blive et godt samarbejdsår.

Derudover vil hele Boliga teamet ønske alle jer, der enten har en bolig til salg eller er på udkig efter et nyt hjem, held og lykke.

Glædelig jul og godt nytår.

Med venlig hilsen

Tim Jensen
Besvar med citat