Se enkelt indlæg
  #5 (permalink)  
Gammel 8th January 2010, 12:00 AM
Alternativvarme Alternativvarme er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Nov 2009
Indlæg: 7
Standard

Jeg mener i skal kontakte en advokat og prøve at indgå et forlig omkring sælger skal betale lovliggørrelsen af badeværelset.
En lovliggørrelse kan hurtigt komme til at koste 50.000kr men ikke i den størrelsesorden nævnt ovenfor.
Afhængig af størrelsen af badeværelset og tidspunktet for sælgers renovering har du risiko for at et syn og skøn ved domstolens hjælp kun vil bidrage til en delvis renovering og du kan derved ende i en tvunget renovering på et tidspunk hvor du måske ikke har overskud til at selv spytte i kassen til et nyt badeværelse.
Du er som bolig ejer erstaning ansvarlig i op til 20 år ved frasalg og du risikere at ende i midten af et større og længere søgsmål når en evt vandskade eller en fremtidig ejer gør krav gældende mod dig, for du så skal gøre krav mod din sælger osv. og tillige måske også bruge penge på advokat bistand hvis ikke du har retshjælps forsikring.
Jeg anbefaler dig derfor, i samarbejde med en advokat at indhente en uvildig kompetent vurdering af fejl og mangler i badeværelset for så at angive dit krav over for sælger.
Det er vigtigt at du vælger en fagmand der ikke har økonomiske interesser i udførrelsen så i får et retvisende vurdering hvis den senere skal bruges til et retslig søgsmål.
__________________
Med venlig Hilsen

Christian Hegner
www.Alternativvarme.dk

Sidst redigeret af Alternativvarme : 8th January 2010 kl. 12:02 AM. Årsag: fejl i hilsen
Besvar med citat