Se enkelt indlæg
  #9 (permalink)  
Gammel 2nd April 2010, 03:58 PM
Thomas Thomas er offline
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Skyblue Se indlæg
Well, hvis man absolut skal købe, så bør man nok tage fastforrentede lån.

Derudover må man hæfte sig ved at det igen igen igen igen igen er en artikel omkring at huspriserne stiger, baseret på hemmelig tal. Der findes rent faktisk offentlige tal, og de viser små stigninger i ejerlejlighedspriser fra Q1 - Q4 2009, mens villaer er faldet lidt i samme periode. Begge for region hovedstaden. Hvad danboligs egne fantasier er, er vitterligt ligegyldigt.
Den har vi jo haft så mange, mange gange! Hver mæglerkæde har en underbeskæftiget mægler, der af uransagelige grunde ikke har fået frataget lommeregneren.
DST og RKR har hver sin opgørelsesmetode - men hver sine svagheder. Men de fanger nok tilsammen nogenlunde billedet, hvad angår priser og handler.

Jeg må sige: På den ene side kan man p.t. ikke anbefale fast forrentede lån - de er ganske enkelt for dyre i forhold til flexlånene.
På den anden side kan flexlån ikke anbefales, da der efterhånden er en til vished grænsende sandsynligehed for en dobbelt økonomisk snudeklemmer - dels højere administrationsbidrag, dels højere rente.
Vi kommer således frem til, at finansieret køb må frarådes.
Besvar med citat