Se enkelt indlæg
  #12 (permalink)  
Gammel 19th May 2010, 12:47 PM
Skyblue Skyblue er offline
Moderator
 
Registreringsdato: Apr 2007
Lokation: 2860
Indlæg: 11,099
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Baldrik Se indlæg
Skyblue, det er jo pest eller kolora.

Regeringen har selv sat garantier af den ene og den anden slags op, uden at skatterne må stige. Det giver en ligning, som ikke kan løses. Hverken af kommuner eller regeringen.

Det smukke ved konstruktionen er, at de kan skyde skylden på hinanden. Det er relativt let for kommunerne at smide skylden tilbage til regeringen. Danskerne har over de sidste 10 år fået mange flere penge, men der er skattestop, så det går ud over den service der er i kommunerne. Der er jo ikke penge til at renovere og nybygge skolerne, de ligger ikke og samler støv i en kasse et sted.

Hvis regeringen tog styrringen med kommunernes økonomi får at holde udgifterne nede, ville de tabe næste valg med et kæmpe brag, så det kommer ikke til at ske, det er en del af spillet. Ligesom med regionerne.

Grundlæggende er det et spørgsmål om, hvor pengene har det bedst. Vil du selv passe din bedstemor og spare pengene i skat eller betale nogen for at gøre det?
Du kan ikke skyde skylden på skattestoppet. Kommunernes budgetter er også vokset meget mere end de plejer de sidste 10 år. De har bare brugt endnu flere penge som resultat.
Besvar med citat