Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 27th May 2010, 10:48 AM
landert landert er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2010
Indlæg: 264
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Tim Se indlæg
Kære Brugere og sælgere

[...]


God mulighed for markedsføring Boliga-direktør Ricco Zuschlag forklarer, at man med det nye værktøj kan nå tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med.
- Vi mener, at det vil gavne boligsælgerne og boligudlejerne, at man nu kan blande de sociale medier ind i markedsføringen af boligen på nettet.

[...]

Mvh Tim
Som bekendt har Facebook (og nok også andre såkaldt 'sociale medier') haft lidt svært ved at respektere brugernes interesser & integritet - brugere, som konkret egen medie-adfærd og de bagvedliggende omstændigheder måske heller ikke altid har givet mulighed for at fremstå i et flatterende lys. Det har også dér vist sig vigtigt at kunne skelne mellem "venner", "venners venner" og Rigtige Venner.

Det er altså disse mere eller mindre velgennemtænkte & ditto intelligente og ustabile tilfældighedsnetværk af "tusinder af potentielle boligkøbere og -lejere, som man ellers ikke ville være kommet i kontakt med", der kunne være "interesserede i at købe eller leje din villa eller lejlighed" ...

Uden kommentarer i øvrigt - det er vist klart nok, hvad jeg mener om dette udspil rettet mod tvivlsomme/useriøse medier med åbenbare interessekonflikter og risiko for udnyttelse af svage deltagere - fremhæver jeg fra ovenstående citat, at Boligas initiativ forventes at "gavne boligsælgerne og boligudlejerne".
Besvar med citat