Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 21st September 2010, 03:37 PM
fam_bang fam_bang er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2009
Indlæg: 7
Standard Boligas "Skøde og køberrådgivning" - nogen erfaringer?

Hej alle,

Min kone og Jeg har fundet et halvgammelt hus som virker interessant, men da ingen af os er erfarne boligkøbere er vi bange for at købe noget gammel skrammel vil vi gerne have lidt hjælp til at gå huset igennem i sømmene inden vi byder. Jeg skrev og bad om gode råd forleden dag, og fik en masse tips i tråden her: Boligkontrol.dk og alternativer?

Nu er jeg imidlertid faldet over Boligas total-tilbud på Skøde og Køberrådgivning, og umiddelbart ser det jo rigtig lovende ud, at de vil tage sig af rub og stub hvad angår rådgivning (både byggeteknisk og juridisk), samt forhandling og skødeskrivning til kun 6700,- på "no cure, no pay"-basis! (http://www.boliga.dk/skoede/?csref=boliga_menu)

Jeg ville derfor høre, om der er nogen der har nogen erfaringer med dem; er det et tilbud man kan bruge til noget, hvor dybt stikker deres ekspertise og indsats, og kan deres vurdering af tilstandsrapport etc. måle sig med eksempelvis Bolius (http://www.bolius.dk/raadgivning/kob-af-bolig/) og 'Danske Byggesagkyndige' (http://www.danske-bygningssagkyndige...erraadgivning/)

Endnu en gang mange tak på forhånd

Vh
Rasmus
Besvar med citat