Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 30th October 2010, 01:02 PM
Thomas Thomas er offline
Banned
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 22,952
Standard Tvang Sep 2010

Vedlagt opdateret til og med september 2010

Tvangsauktionerne har stabiliseret sig, hvilket med de dybe knæbøjninger ikke er underligt. At Finanstilsynet så påtaler overfor Nykredit, at der kan gå et år fra første restance til man nedskriver på fordringen - så kan ejendommen ikke have været på tvang. Man er åbenbart efterhånden ligeglad med tabet af forfaldne fordringer.

Der var et hug ned i tvangsauktionerne efter 1 kvartal - muligvis fordi man skulle ud at platte internationale investorer toiletpapirer på, så skulle tallene friseres.

Ser vi på forskudt år, så stiger tvangsauktioner støt og roligt med godt 1000 om året. Med den enormt lave rente er det et under, at det overhovedet kan lade sig gøre.

Væksten ligger helt klart på parcelhusene, ejerlejlighederne er man i stand til at manipulere fra banker og kreditforeningers side.

Man er fra kreditforeningernes side også ved at komme sig over skyheden ved at overtage ejendomme. En måde at undgå at tage tab: Overtag dem på tvangsauktion til pantet, så kan de ligge mindst et år på balancen uden nogen bjæffer voldsomt over værdiansættelsen.
Vedhæftede billeder
Filtype: pdf tvang SEP 2010.pdf (184.3 KB, 30 læst)
Besvar med citat