Se enkelt indlæg
  #9 (permalink)  
Gammel 3rd May 2007, 09:07 AM
Leersen Leersen er offline
Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 46
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af blangstrup Se indlæg
Ja fx fredag nat den 27 april hvor mægler åbenbart lige dykker prisen så den står lavt på boligsiden og så sætter den op bagefter. Det er selvfølgelig også muligt det bare er boligsiden der har fucket op, vi kan kun gisne:

Billedet nedenunder er copy/paste fra en mail jeg sendte til min kollega den nat. Pointen er at der tit er uovernstemmelser mellem prisen hos mægler og den pris der står på boligsiden, så jeg synes det klinger ret hult når de slår på tromme for deres uovertrufne datakvalitet... :

Det er der nu ikke noget videre odiøst i. Forklaringen kan være den enkle, at der hos den pågældende mægler kan være spurgt til en beregning på en alternativ pris eller finansiering af enten en potentiel køber eller af sælger selv. Hvis denne rettelse så laves i mæglerens respektive boligsystem for at vise forespørgeren det så kan man være så uheldig at den laves på det tidspunkt hvor der sendes data fra mæglerens systemer til boligsiden.dk. Og da denne ikke opdateres konstant ( jeg mener kun at det er et par gange i døgnet ) så kan man altså risikere at det slår igennem på boligsiden.dk hvis man ikke får rettet tilbage hurtigt nok selvom det ikke er hensigten.

Det er altså ikke alt hvad mæglerne går og laver der er skumle bagtanker med
Besvar med citat