Se enkelt indlæg
  #5 (permalink)  
Gammel 5th May 2011, 03:46 PM
Spazial Spazial er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2011
Indlæg: 187
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af sunbao Se indlæg
Er desværre lidt langt til aalborg hvor de hører til heh. viceværten henviser til dem, og de henviser til deres administrator som ikke kan formå at svare på mine mails.

Noget andet de varsler en stigning på 250 kr pr 1 juli pr måned for acconto varme, da ejendommen i total brugte 115k mere sidste år end året før.

Hvilket jeg ikke helt tror på, vi er 34 lejemål i bygningen, og for os personligt får vi knap 2400 tilbage hvilket jo så svare til at vi i forvejen i et ifølge dem meget koldt år, får 200 ud af 500 indbetalte varme kroner pr måned tilbage. Og nu vil de så ha 250 mere, så vi skal til at betale 750 kroner pr måned selvom vi kun bruger omkring de 300.

Kan det være rimeligt ?
Lad være med at skrive mails. Ring. ;-) Men ja, du skal nu nok få dine penge før eller siden. Der er bare nogen der smøler lidt.

Det kan godt være rimeligt at de sætter a'conto beløbet op på forbrug. Du kan ikke tage udgangspunkt i hvad du selv har brugt, men naboen og overboen har måske fået et ordentligt eftersmæk. Du kan et eller andet sted bare se frem til at få 250 x 12 kr ekstra tilbage næste år under forudsætning af samme forbrug og priser. Se lidt på det som en ekstra opsparing.
Besvar med citat