Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 20th March 2012, 01:07 AM
Crumar Crumar er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 5,136
Standard

Hej Anders,

eftersom du arbejder på fuld tid, er der relativt gode muligheder for at få en almen lejebolig via det, der hedder "fleksibel udlejning". Det betyder, at man får et ordentligt skub fremad i køen og at ventetiden derfor er noget kortere, end mange tror den er i Københavns almene boligorganisationer. Således kan du komme helt udenom boligportalen og andre lignende hjemmesider.

Som oftest er den letteste boligtype at få en 3v i et af Kbhs mange 1980erbyggerier - de koster som oftest i omegnen af 6000 kr plus forbrug. Der er selvfølgelig også muligheder for mindre lejligheder i enkelte afdelinger, men det er udfra min erfaring som regel 3ere, folk får tilbudt først (her taler vi 3-6-9 måneder, såfremt man ikke er aaalt for kræsen). Hvis du synes, disse er for dyre, er der selvfølgelig mulighed for, at du kan dele den med en anden.

Prøv at kigge lidt rundt på hjemmesidens arkiver (og lejeboligdebatten lidt længere nede på oversigten over fora); jeg har skrevet om emnet adskillige gange og du vil sikkert kunne finde forskellige anbefalinger alt efter, hvor man helst vil bo, hvor stor en lejlighed/hvor lang ventetid/etc
Besvar med citat