Se enkelt indlæg
  #7 (permalink)  
Gammel 22nd April 2008, 05:17 PM
eatorbeeaten eatorbeeaten er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 945
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Stampe Se indlæg
30 årlige lån, afdragsfrie lån = større vurdering = FRIVÆRDI! + skattestop, tænk hvis I skulle have betalt skat af stigningen. Det kalder jeg hoved & r*v.

Boligejere er blevet, bliver og vil altid blive forfordelt. Det er faktisk det bedste argument for at købe: man bliver fredet i klasse AAA+++ af politikerne for boligejere tør ingen politiker (der vil genvælges) pille ved.

I dag foreslår C at man skal betale for at gå til lægen - for at få råd til skattelettelser. Tænk hvis de havde foreslået at få råd til skattelettelser ved at flytte bare et par promiller fra de enorme friværdier. Men det går jo ikke - så er det jo kun dem der har råd til at betale for lægebesøg, der bliver ramt og det går jo slet slet ikke i C's optik. Alle - også dem der i forvejen intet har - skal da naturligvis betale for at boligejere kan få skattelettelser. Og noget af den skattelettelse kan de så passende bruge til at forsikre sig ud af lægebetalingen.

Så den arbejdsløse, den studerende, pensionisten, lejeren får lov at betale ved kasse 1 - igen.
Jeg er ikke - har aldrig været - og bliver heller aldrig socialist - men det du skriver er som talt ud af mit hjerte. Det er simpelthen kvalmende at høre den forkælede klasse klynke som forurettede børn. Point! Denne regering vil gå over i historien som forsømmelsernes regering. Den fede skødehunds vogter.
Besvar med citat