Emne: Windows RT
Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 14th February 2013, 02:21 PM
sune1971 sune1971 er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2009
Indlæg: 3,075
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Admin Se indlæg
Tjaa, kunne tyde på at det er windows RT der har et problem, hvis den ikke kan vise hvad standard chrome, IE og firefox godt kan vise.

Det bliver ikke noget vi kommer til at gøre noget ved. Vi har ikke tænkt os at gå ud at bruge 6000 kr på at købe en windows RT maskine for at supporte een bruger
By all means, bliv i da bare stående på en forældet platform, hvis det er for svært at opgradere til seneste release vBulletin er holdt op med at supportere alt før 3.7, hvorfor fremtidige opdagede sikkerhedshuller ikke vil blive patchet. Vi må da håbe at eventuelle udnyttelser af sikkerhedshuller ikke spreder sig til at ramme boliga, euroinvestor, eurotrader, de pågældende steders boards etc. Det er der sikkert en del som ville være kede af - selv om jeg vil tro at Politikkens Hus i det stille ville le deres røv i laser hvis det skete. Sikkerhed har aldrig været sexet, før det var for sent.

Og mth. sammenligninger, så ville det virke lidt mere overbevisende hvis du sammenlignede med tablets, og ikke windowsprogrammer til PC.
Besvar med citat