Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 3rd April 2013, 12:17 PM
skitz skitz er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2010
Indlæg: 443
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af JesperL Se indlæg
Nu er der jo ikke tale om personlig konkurs. Det er firmaet bag der er gået konkurs. Der er restancer for over 1 mil, og de har kunne undlade at betale ejendomsskatter, forsikringer, pantebrevs afdrag mv. i lang tid inden der bliver begæret tvang. Dog er der penge til at ejendommens stand beskrives som "herskabelig, og fremstår eksklusivt istandsat i klassisk stil.". Lejeperioden har været fordelagtigt ifht normale lejemål da man jo implicit er enig med ejer om alt hvad der kan/må laves....for firmaets regning.

Hvis så bare lejemålet automatisk ophørte ved tvang, så er fidusen måske begrænset, men hvis lejemålet tvangs-videreføres, selv med en stigning, så er markedet for købere jo lige pludseligt nærmest ikke-eksisterende. Dermed bliver ejendommens værdi for andre end lejerne meget lille. Lejerne kunne jo i princippet blot oprette et nyt firma og købe huset billigt på tvangsauktionen.
Nu er min viden på dette område meget beskeden, og generelt set er lejeloven meget omfattende, så en advokat ville nok være at foretrække hvis man ønsker at byde på sådan en ejendom. Men hvis man kigger på side 129 og frem, påpeger advokaten at der på flere af pantebrevene er klausuler som siger at i tilfælde at tvangsauktion bortfalder alle lejemål. Du kan så lidt længere nede se sælgers lidt komiske svar til dette.

Det kunne nu være interessant at høre udfaldet
Besvar med citat