Se enkelt indlæg
  #21 (permalink)  
Gammel 24th June 2013, 11:56 AM
pwz pwz er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2010
Indlæg: 994
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af HundredeProcent Se indlæg
Netop al den her snak om at det lave renteeventyr er slut, er bl.a. grunden til renten er steget markant over den sidste periode. Økonomien balancerer på en knivspids, hvor selv små nyheder kan skabe store forventninger i den ene eller anden retning.

Jeg tror ikke man skal lægge alt for meget i de seneste rentehop, men blot konstatere de gode nyheder opvejer de dårlige lige nu. Vi skal ikke glemme Spaniens arbejdsløshed, Grækenlands ultra stramme situation, Italiens dårlige økonomi, for ikke at pege på en række andre økonomiske situationer, hvor det bestemt ikke pumper derud af, som i 2005 og 2006.

Der har endnu ikke vist sig permanente tegn på en bedring i økonomien, specielt ikke i EU-regionen, hvilket skal tages mere end seriøst. Schweizer Francen har oplevet et nedsving, men er så småt ved at kravle tilbage igen. Det kan være et tegn på investorerne stadig søger sikkerhed.
Enig, der er masser af udfordringer så det er ikke oplagt/sikkert at renten skal højt op. MEN, i det øjeblik den slags er oplagt/sikkert så er den lange rente formentlig allerede højt oppe.
Besvar med citat