Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 24th May 2014, 10:05 AM
bennzilla bennzilla er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jul 2010
Indlæg: 217
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Mia9900 Se indlæg
Hvis du mener du betaler for meget i husleje, hvorfor forsøger du så ikke bare at finde et andet sted, i stedet for måske at ødelægge din udlejers privat økonomi, hvis han pludselig skal tilbagebetale flere hundrede tusind kroner til dig. Det er trods alt ikke gratis at eje en lejlighed. Personligt synes jeg lejere der stævner deres udlejer pga. de vil have nedsat husleje og penge retur, at de er lige så slemme som de ejendomsmatadorer der siges at være skyld i finanskrisen. De ødelægger en masses (økonomiske) liv.
Nu er det jo ikke København eller Aarhus vi taler om her. Så hvis udlejer har købt den bolig til så høj en pris at vedkommende ikke kan få det til at køre rundt med den leje, så er det udlejer der har ødelagt sin økonomi, ikke lejer.

Prisen på den dyreste 2-værelses lejlighed (antagelse ud fra kvm.) i Horsens der er til salg nu er knap 1 mio. Ejerlejligheder i Østjylland

Det kan man finansiere til 4.800.- efter skat. Havde det været i København eller Aarhus, så ville det være en billig husleje, men i Horsens lyder det som om det er en tand for meget.

Sidst redigeret af bennzilla : 24th May 2014 kl. 10:13 AM.
Besvar med citat