Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 20th September 2014, 01:45 PM
hansen71 hansen71 er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2011
Indlæg: 371
Standard

Well. Som jeg ser det er dit valg imellem selvsalg.dk og dba.dk. Og af de to vil jeg mene at selvsalg.dk er det mere oplagte valg. Personligt ville jeg aldrig drømme om at lede efter bolig på dba.dk, jeg mener det er jo ikke en brugt cykel jeg leder efter.. Mulighederne for pæn og fyldestgørende præsentation af boligen på dba.dk lader en del tilbage at ønske IMO. Du risikerer også at købere vil være noget mere mistroiske over for dig og din ejendom hvis du sælger den på dba.dk, idet det på nogen nok vil virke en tand useriøst.

Det eneste tilfælde hvor det måske kan give mening at bruge dba.dk er hvis du har en andelsbolig i et attraktivt område(vesterbro/frederiksberg), som stort set sælger sig selv. Så kan du potentielt spare de par hundrede kroners forskel der er imellem en måned på dba.dk og en måned på selvsalg.dk. Men hvis det er en ejerbolig du vil sælge, giver dba.dk ingen mening IMO, idet mit postulat vil være at meget få(hvis nogen) overhovedet kigger efter ejerboliger på dba.dk.

Nu har jeg selv en ejerlighed, købt for en del år siden, så jeg har ikke noget akut boligsøgningsbehov. Men jeg kigger alligevel jævnligt på både boliga.dk og boligsiden.dk. Aldrig på dba.dk eller robinhus.dk.
Besvar med citat