Se enkelt indlæg
  #12 (permalink)  
Gammel 16th June 2008, 08:58 PM
Gorrion Gorrion er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard Bernanke: Økonomien trues af budgetunderskud

Bernanke: Økonomien trues af budgetunderskud


Tja, det er en anden måde at tørre en forfejlet økonomisk politik af på samfundet.
Kollapset i den Amerikanske økonomi vil åbenbart ingen ende tage, og Bernanke gør ALT for at det ikke er spekulanter og banker der kommer til at bløde for meget.
I stedet ser han yderliger gæld på det Amerikanske statsbuget som løsningen, da hans egen økonomiske politik for at redde spekulanter har sat gang i en inflation der betyder at Amerikanerne nu fravælger sygeforsikringen for at kunne finansere de stigende priser på dagligvare/benzin/olie, mm.

Citer:
For at mindske den byrde sundhedsudgifterne lægger på den enkelte amerikaners evne til at forbruge kan det blive nødvendigt, at den føderale regering i stigende grad absorberer en del af de udgifter, sagde Bernanke.
USA har slet ikke råd til sådan en manøvre, og jeg gentager gerne hvad jeg har sagt tidligere, USA er Bernankerot.
For slet ikke at snakke om den forbruger check amerikanerne lige har fået, som heller ikke er finansieret, udover at FED har trykt tusinder af mia matador dollars. og den har ikke hjulpet et drøjt på den menige amerikaners økonomi, eller på den generalle tillid.

FED straffer omgivelserne i stigende grad, for sin egen forfejlede økonomiske politik, i stedet for at være kommet i det rigtige arbejdstøj for længst, er de nu så langt ude i torvene, at selv de begår krimminalitet for at overleve.
Der er dog åbenbart ingen der sender dem i fængsel, det gælder kun for den meninge amerikaners desprate tyveri af 5 liter benzin for overlevelse.
Besvar med citat