Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 3rd April 2007, 12:09 PM
blangstrup blangstrup er offline
Boliga.dk
 
Registreringsdato: Mar 2007
Indlæg: 2,343
Standard

Og så er det at man skal huske at tage sine kildekritiske briller på og lige overveje at det "gode råd" kommer fra en af de spillere på markedet der har stor interesse i at tale markedet igang igen.

Her er hvad Steen Bocian udtalte i Ekstra Bladet ved påsketid sidste år(tak til paradigm fra obligationskurser.dk debatten for at finde citatet):

Citer:
16. april 2006 (Ekstra bladet) - under overskriften "Køb nu - det bl'r ikke billigere":
- Huspriserne stiger så voldsomt af tre grunde: Den lave rente, det økonomiske opsving og de nye, billigere lånetyper. Når det er billigt at låne penge, øges efterspørgslen på huse. Og samtidig er folk ikke så bange for at miste jobbet. Chefanalytiker Steen Bocian fra Danske Bank er kendt for sine knivskarpe analyser af pengetemperaturen i Danmark. Han er heller ikke i tvivl om, hvem der får allermest ud af de enorme prisstigninger: Det er de boligejere, der har siddet i huset længe -og som nu sælger. Tag skejserne -og stik af! - Alle boligejere er faktisk med til festen, men musikken spiller højest i hovedstadsområdet, Århus og Vejle, siger Steen Bocian . - Hvad så med køberne, der vånder sig over de høje priser? Skal de slå til her i påsken eller vente på dårligere tider og prisfald ?
Man skal købe i påsken, hvis man finder det rette hus til den rette pris. Jeg tror hverken, at man skal regne med, at det bliver væsentligt dyrere eller væsentligt billigere at købe hus over det kommende år.
Besvar med citat