Se enkelt indlæg
  #4 (permalink)  
Gammel 11th February 2019, 10:03 AM
SantaC SantaC er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 1,547
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af maiaibing Se indlæg
Tit fokus på hvor “man” helst skal bo, men det modsatte findes jo desværre også.

Ry og rygte kan dække over meget, og hvad folk tænker og tror påvirker både pris, område og udvikling. Men omvendt er der sikkert mange, som er glade for at bo, hvor de gør, uanset, hvad andre folk måtte tænke.

Her er i hvertfald de bydele, som ifølge kommunens målinger har et decideret dårligt ry blandt københavnerne: Tingbjerg, Husum Nord, Bispeparken, Mjølnerparken, Urbanplanen, Sjælør Boulevard, Akacieparken.

Interessant, at det ikke nøje følger de steder, hvor der er størst risiko for gadevold i København (nu er risikoen generelt ganske lille i København, modsat af, hvad folk tror). Man skulle synes der var en mere direkte forbindelse.
Ofte tager dem der laver ballade et andet sted hen og laver ballade.

Ligeledes betyder skolesøgende børn meget. Lige meget hvor lidt gadevold, der er i Mjølnerparken tror jeg det er svært at få ressourcestærke familier til at flytte dertil pga folkeskolen (uden at kende den specifikke skole).

Jeg har dog indtryk af at det generelt er ved at forbedre sig med folks ønske om at flytte til nævnte områder. Fremadrettet bliver fx Tingbjerg derudover byudviklet med nye ejer/lejeboliger, der ikke er almene.

De høje boligpriser pressser ressourcestærke folk hen til den slags områder og problemfamilier ud. Akacieparken er jeg fx. ret sikker på bliver attraktiv om 10-15 år og Sjælør blvd om 15-20 år.
Besvar med citat