Se enkelt indlæg
  #3 (permalink)  
Gammel 25th February 2019, 08:24 PM
jetz jetz er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2012
Indlæg: 436
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Padehatten Se indlæg
Du har flere spørgsmål:

1 års opsigelse: Det er rigtigt at du kan opsige lejer med 1 års varsel. Det er dog langt fra sikkert at du får medhold i denne opsigelse. Hvis lejer anker din opsigelse, og f.eks. står med 2 små børn som går i nærliggende institutioner/skoler og kan bevise at de ikke kan få nogen anden bolig i området, til samme pris, så vil de få lov at blive boende. Lad være med at sats på at kunne opsige dine lejere.

Potentielle faldgrupper: Vedligehold, misvedligehold, opsigelse, huslejenævn, lejere der ikke betaler, lejere der bliver evighedslejere, og tusindevis af andre ting.

Køb dit hus om 10 år, når du har brug for det, udlejning af boliger er ikke for amatører.
Jeg er med på at professionel udlejning ikke er for amatører. Det her er ikke for at tjene penge. Det er fordi der er mulighed for at overtage en ok villa i et godt kvarter, som man kan se sig selv bo i når pensionen indtræffer. Så lige for at tage dine forbehold fra en ande af:

Misvedligehold er selvfølgelig super træls, men med mindre det bliver fuldstændigt hærget, så går det, da alt inventar skal ud om de 10-12år og så skal det gennemrenoveres.

Vedligehold gør ikke noget, der er ikke nogen forretning, der skal kører rundt. Det handler om at begrænse tabet indtil boligen overtages.

Lejere der ikke betaler er selvfølgelig mægtigt træls. Privatøknomisk går det også uden husleje, men der kan selvfølgelig blive udgifter til at retsforfølge lejer.

Afgørelser i huslejenævnet gør heller ikke noget, da der ikke påregnes et vist lejeniveau for at forretningen kører rundt. Lejeindtægt er blot et supplement til at klare udgifterne. Der budgeteres faktisk med underskud i forhold til at ejendommen skal finansieres med 80% realkreditlån.

I det her scenarie er evighedslejere klart den allerstørste trussel af alle de ting du nævner og siden du skriver, at man ikke skal regne med at kunne opsige sine lejere uanset, hvordan man strikker det sammen så tror jeg lige at det skal genovervejes.

Var ikke klar over at den 1 års opsigelse kunne ankes og sagen kunne vindes med de argumenter du opstiller, når udlejer selv står og skal bruge boligen.
Besvar med citat