Se enkelt indlæg
  #98 (permalink)  
Gammel 16th July 2019, 02:46 PM
maiaibing maiaibing er online nu
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2018
Indlæg: 1,617
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Padehatten Se indlæg
Meget vand er løbet under broen siden januar, så tænker det er fint med en lille status på disse projekter:

Tuborg Strandeng har solgt 3 lejligheder ud af 52 svarende til knap 6% af boligerne. Yderligere 7 boliger er reserverede. Boligerne har været til salg i 249 dage.

Piers rækkehuse har solgt 10 huse ud af 18 svarende til 55% af boligerne. Yderligere 1 bolig er reserveret. De har været til salg i 183 dage. Hvis dit tidligere indlæg er korrekt, så har de ikke solgt nogle boliger i næsten 6 måneder.

Sivholmen og Bohrs tårn ligger stadig begge med maven i vejret.
1) Jeg ved med sikkerhed, at der er solgt flere lejligheder i Tuborg Strandeng - uklart for mig, hvorfor dette ikke fremgår af deres oversigt? Det er jo et eksperiment at sælge så ekstremt dyre lejligheder med indflytning efter boligskattereformen. Så værd at følge hele vejen for signalværdien. Og der trods alt et par år tilbage før indflytning.

2) Piers har (som altid) fået solgt de bedste huse først. Enig i, at det må være skuffende, at salget står stille. Jeg tror nu stadig, at prisniveauet holder, og de alle bliver solgt. Vil tage forbi en dag og se dem i virkeligheden for at få et bedre indtryk af byggeriet. De første skulle være flyttet ind.

3) Sivholm og Bohrs tårn har jeg gentagne gange her fremhævet som dødsejlere - og jeg er faktisk overrasket over, at Sivholm har fået solgt så mange, som de har. Konceptet er fint og husene virker attraktive, men beliggenheden (inde mellem høje bygninger) er slet ikke i orden til prisen. Så 100x hellere bo i rækkehusene ved badesøen på den modsatte side af havnen - de har ovenikøbet aftensolen over vandet at glæde sig over.
__________________
"Boligsiderne er finansverdens pornosider"

Sidst redigeret af maiaibing : 16th July 2019 kl. 04:31 PM.
Besvar med citat