Se enkelt indlæg
  #101 (permalink)  
Gammel 17th July 2019, 11:42 AM
maiaibing maiaibing er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2018
Indlæg: 1,361
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af SantaC Se indlæg
For lige at vende tilbage til trådens udgangspunkt.
Nu er det jo de røde der bestemmer både i regering og i KBH kommune. Er der nogen der ved hvad den nye regerings standpunkt er mht. nybyggeri i hovedstadsområdet?
Boligministeren har sagt, at vejen frem for at holde priserne nede er øget byggeri og fortætning. Heruover er han modstander af den "segregering" af København fingerplanen skabte, med arbejder- og middelstandskvarterer mod vest og velhavere mod nord. Ligesom der er opbygget "velstandsøer" i dele af København.

I stedet skal der bygges velhaverboliger i NV og den gamle Sydhavn og alment byggeri på Strandvejen og i Nordhavnen - så folk kan blande sig med hinanden. Det skal bl.a. ske ved at tvinge bygherrerne til at bygge flere almennyttige boliger, når der nybygges.

Når man tænker på den forskruede og uinformerede gentrificeringsdebat, anti-fortætningskult og højdeskræk der dominerer boligdebatten i København kombineret med bedsteborgernes evne til at organisere og mobilisere diverse protestgrupper, frø-, fugle- og fiskevenner, kan man kun ønske ham held og lykke. Det får han vist rigeligt brug for.
__________________
"Boligsiderne er finansverdens pornosider"
Besvar med citat