Se enkelt indlæg
  #11 (permalink)  
Gammel 18th July 2019, 11:24 AM
cinis cinis er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Nov 2016
Indlæg: 761
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af troelskn Se indlæg
Der findes sådan nogle fine nedskrivningstabeller for diverse bygningsdele. Det betyder at selvom selskabet måske går med til at dække en skade, så kan de nedskrive værdien ift. tabellerne. Ud over tag og murværk, så begynder tingene at tabe værdi ret hurtigt når de er mere end 20 år gamle. Se: https://www.retsinformation.dk/Forms...x?id=140083#B2

Men bare lige for en god ordens skyld: Du skal ikke tage INGEN forsikring. Tegn i stedet den absolut billigeste (koster vidst 5.000 kr.). Hvis nu det viser sig at der er sætningsskader i fundamentet eller andet, der gør det nedrivningstruet, så vil den stadig beskytte dig. I det scenarie vil du dog sikkert skulle hyre en advokat for at få dem til at hoste op.
Afskrivningstabellerne er en stor fordel for forsikringstagerne i forhold til reglerne før 2012, hvor man foretog en konkret vurdering og kunne afskrive på alt, der var værdiforringet med mindst 30%. Afskrivningstabellerne er relativt forbrugervenlige i forhold til de gamle levetidstabeller, man tog udgangspunkt i tidligere.

Man kan næppe få nogen ejerskifteforsikring for 5.000 kr., men sælger skal jo betale halvdelen af det tilbud, han har fremlagt, så den billigste forsikring koster ikke så meget for køber.
Besvar med citat