Se enkelt indlæg
  #2 (permalink)  
Gammel 18th July 2019, 10:41 AM
maiaibing maiaibing er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2018
Indlæg: 1,605
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af moniulven Se indlæg
Desværre lidt rodet fremstilling, hvor journalisten ikke holder projektlejligheder til salg og til udleje adskilt fra hinanden. Ville som så ofte være rart med nogle rigtige tal i stedet for “50%!!”. Afslagene fx er “eksploderet”, men er stadig ikke store historisk set. Og tomgangen faldt faktisk tidligere på året, og ligger også overordnet stabilt lavt.

Således usikker på, hvor meget det øgede udbud af store lejligheder i praksis adskiller fra stigningen i udbuddet af små lejligheder <75m2, som jeg gætter på der er flest af. Kan også blot være en tidsmæssig forskydning. For et halvt år siden, var det jo de små lejligheder, der hobede sig op med over 50% på årsbasis. Hertil kommer at vi ikke ved, hvorfor man har valgt 100m2 som skæringspunkt.

Uanset alt dette, så stiger udbuddet dog helt klart og det vil det formentlig også gøre det til næste år, fordi projektbyggerierne har lagt an til at afslutte mest muligt før 2020, for herefter at bygge en hel del mindre i de følgende år. Hertil kommer skattereformens indefrysningseffekt (som er størst de første 3-4 år), som også fjerner en del lejligheder fra markedet til den tid.
__________________
"Boligsiderne er finansverdens pornosider"

Sidst redigeret af maiaibing : 18th July 2019 kl. 11:38 AM.
Besvar med citat