Se enkelt indlæg
  #14 (permalink)  
Gammel 17th August 2019, 11:58 PM
Mufce Mufce er offline
Member
 
Registreringsdato: Nov 2016
Indlæg: 48
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af wojciii Se indlæg
Når man googler "danalock exploit" dukker er et par interessante oplysninger frem. Er det gamle versioner og samme produkt eller har du installeret et lås der kan åbnes ved at spoofe afsenderen? Er der forøvrigt mulighed for at bruge en fysisk nøgle som backup?
Det sidste først.... den lås vi har købt og bruger er Danalock V3 Scandi Homekit Som sagt så er den supernem at installere idet man egentlig ikke rører ved selve låsen men simpelthen bare erstatter den manuelle låsedims på indersiden af døren med en elektronisk. Dvs. at låsen stadig kører helt som normalt og kan anvendes med nøgle udefra og kan låses manuelt indefra.

Ift. sikkerhed så havde vi lidt samme bekymringer, men har læst i flere reviews at det skulle være en af de mere sikre på markedet, læs bl.a. her:

Danalock V3 smart lock review - TechGadgetsCanada.com

Herudover så har de selv lidt youtube video hvor de lovpriser deres "military grade security" https://www.youtube.com/watch?v=87Rgtor9E30

Anyways, så er det vel lidt ligesom med alt andet trådløs kommunikation og wifi... der er altid en backdoor for de lidt mere kyndige... men det må man jo gøre op med sig selv.

Vi er ihverfald glade for det, og de muligheder det giver os ift. at kunne låse op og i på afstand.. hvis der nu kommer en håndværker, en rengøringshjælp eller lignende... og vi slipper for at have nøgler liggende i urtepotter eller under måtten.
Besvar med citat