Emne: Bytte bolig
Se enkelt indlæg
  #5 (permalink)  
Gammel 6th August 2008, 07:24 PM
eatorbeeaten eatorbeeaten er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 945
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af godide Se indlæg
Jeg forestiller mig en hjemmeside, hvor sælgere møder sælgere og bytter deres boliger. Formalierne skal selvfølgelig være på plads omkring prisfastsættelsen, energimærkning, mægler, advokat mv.. Naturligvis vil den ene ejendom ofte være dyrere end den anden. Afregning kan i så tilfælde aftales ml. mægler og advokat.
En sådant mødested ville måske være med til at nedbringe boligudbuddet, da det i dag ofte er tilfældet, at sælger ikke køber ny ejendom, før han har fået solgt sin egen. Dermed havner alle sælgere i en ond cirkel. Det er jo ikke alle sælgere som vil flytte i lejebolig.
Mvh
Godide
J
eg tror rent faktisk det kunne realiseres - og det ville da hjælpe boligejere med dobbelt husførelse ud af en kattepine. Det burde være en smal sag at stille et sådant site på benene.
Men: det løser ikke boligmarkedets grundlæggende problem: at der ikke er førstegangskøbere til stede i nævneværdigt omfang til nuværende prisniveau. Da der hvert år er en naturlig afgang fra boligmarkedet til en 1-værelses med låg, SKAL der nyt blod til for at holde maskinen kørende. Det kræver at førstegangskøbere kan og vil være med - og det kan og vil de ikke i nævneværdigt omfang til nuværende prisniveau.
Besvar med citat