Se enkelt indlæg
  #22 (permalink)  
Gammel 28th October 2020, 06:21 PM
jetz jetz er online nu
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2012
Indlæg: 941
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Laurits101 Se indlæg
Husk du kan få tilskud til ordentlig isolering. I forhold til rentabilitetsberegning, så kan du muligvis få en indikation via denne beregner

https://sparenergi.dk/forbruger/boli...SAAEgISh_D_BwE

Scroll ned til “få et overslag”, tast din adresse ind og se hvad isolering af terrændæk estimeres til. Gang med 40 år.

Den fortæller dig også hvad du kan søge i tilskud til etablering. Det er en ny pulje, så absolut værd at undersøge inden du vælger at skære hjørner. 75mm bliver noget lort... Sorry
Fin pulje, men lige præcis med terrændæk er tilskudet dog ikke prangende i forhold til udgifterne for etablering. Alt er værd at tage med, men i det her tilfælde begrænser tilskudet sig til omkring 230kr/m2 terrændæk man isolere op til min. 300mm. Er man ikke selvhjulpen kan man nemt ramme en faktisk udgift på +2500kr/m2 (inkl. gulvvarme, men eks. gulvbelægning) for denne operation.

Kigger man fx. på tilskud til vinduer og loftsisolering, så er man mere rundhåndet der - kombineret med at det i de fleste tilfælde er noget billigere at etablere.

Helt enig i at det vil være langt at foretrække, hvis gulvet blev isoleret ordentligt, men forstår godt at trådstarter vrider sig ved den meget store udgift (og besvær), der er forbundet med det.

Sidst redigeret af jetz : 28th October 2020 kl. 06:24 PM.
Besvar med citat