Se enkelt indlæg
  #23 (permalink)  
Gammel 28th October 2020, 07:37 PM
Laurits101 Laurits101 er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Jun 2019
Indlæg: 24
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af jetz Se indlæg
Fin pulje, men lige præcis med terrændæk er tilskudet dog ikke prangende i forhold til udgifterne for etablering. Alt er værd at tage med, men i det her tilfælde begrænser tilskudet sig til omkring 230kr/m2 terrændæk man isolere op til min. 300mm. Er man ikke selvhjulpen kan man nemt ramme en faktisk udgift på +2500kr/m2 (inkl. gulvvarme, men eks. gulvbelægning) for denne operation.

Kigger man fx. på tilskud til vinduer og loftsisolering, så er man mere rundhåndet der - kombineret med at det i de fleste tilfælde er noget billigere at etablere.

Helt enig i at det vil være langt at foretrække, hvis gulvet blev isoleret ordentligt, men forstår godt at trådstarter vrider sig ved den meget store udgift (og besvær), der er forbundet med det.
Tjoe... det er praktisk talt gratis at låne penge i dag, så den reelle pris er ekstrem lav. Og energi-priserne går samtidig kun én vej. Så medmindre det skal finansieres med dyre forbrugslån? Så er det altså noget makværk. Specielt hvis man efterfølgende skal sælge huset og løbe risikoen med en eventuelt krakilsk køber ... 75 mm Isolering og gulvvarme er svær at tale sig ud af med dagens BBR-krav...
Besvar med citat