Se enkelt indlæg
  #10 (permalink)  
Gammel 18th August 2021, 09:31 PM
maiaibing maiaibing er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2018
Indlæg: 2,981
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af phasio Se indlæg
Jeg er lidt stået af mht de nye vurderinger, det har været meget frem og tilbage. Hvad er præmissen egentlig og hvad kan man forvente? På et tidspunkt var der tale om at skatten for huse vil falde og omvendt for ejerlejligheder. Er det forkert? Og i så fald, hvad så? Kvalificerede bud modtages meget gerne for jeg kan ikke gennemskue hvad de egentlig har gang i.
De fleste - men ikke alle - huse vil falde. Ejerlejligheder vil næsten alle stige.

Folk har det med at glemme ejendomsværdiskatten stiger voldsomt for mange boliger i og omkring de store byer - selv om næsten alle huse falder i grundskyld.

Ved ikke om man fra start af vil nedsætte ejendomsværdiskatten generelt, da den vil være en hel del højere end oprindeligt anslået. Grundskylden skal være neutral på kommunebasis, mens ejendomsværdiskatten sammen med grundskylden skal være neutral på landsbasis. Men det er ikke aftalt præcist, hvordan det i givet fald vil ske. Det er også uklart fra de offentliggjorte pairer, hvordan man egentlig vil beregne størrelsen af den samlede ejendomsbeskatning på landsbasis - er det med eller uden skatterabatten indkluderet?
__________________
"Boligsiderne er finansverdens pornosider"
Besvar med citat