Se enkelt indlæg
  #54 (permalink)  
Gammel 25th November 2021, 01:07 PM
l_nielsen l_nielsen er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2020
Indlæg: 1,722
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af superman Se indlæg
Jeg tror sådan set jeg i hvert fald delvist er på I_nielsens side (ikke i tonen, men i indholdet).

Flekslån især kombineret med afdragsfrihed vil for de mange være en sikrere løsning end fastlån. Det afspejler, at de fleste kriser er personlige fremfor rentebestemte, og at det ofte er manglen på likviditet i en udsat periode, som er problemet. I de personlige tilfælde hjælper en god kapitalbuffer mere end glæden ved det faste lån.

Og for de fleste konsoliderede boligejere vil en mere investeringsrettet opsparingsstrategi være bedre end fortsat afbetaling på huset. Og afdragsfrihed er bare noget billigere med fleks end fast belåning.

Men ja, hvis renten bare stiger og stiger, og vi ikke vender tilbage, så var fastrente lån det rigtige valg. Jeg tror dog fortsat på, at vi - på den anden side af dette skvulp - har lave rente ind i fremtiden. Demografien er deflationær, og de landevindinger vi ser pt. med robotter, digitalisering generelt og AI i særdeleshed er det ligeledes.

Det meste er simpelthen så fedt, men det er godt nok svært at købe gode julegaver til børnene, når Computerspil, musik og film allerede er betalt for via abonnementer.
Præcis.

Kendetegnende for mange der har fastforrentet lån, er jo desværre også at de ikke får regnet tingene igennem.

En fornuftig 2 lags fleksbelåning er overlegen i forhold til fastforrentet i forhold til at minimere risiko og udgift
Besvar med citat