Se enkelt indlæg
  #136 (permalink)  
Gammel 5th August 2022, 03:09 PM
SantaC SantaC er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 3,528
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af jenshansen1989 Se indlæg
Fordi man skal få så høj en pris for varen er det ikke det samme som at man skal lyve, snyde og bryde 30 forskellige etiske regler. Der er masser af virksomheder der sælger produkter uden at have behov for at lyve. Carlsberg skriver jo heller ikke 5% alkohol også putter de 1% i, men mæglere photoshopper gerne husene til ukendelighed. Jeg får jo ikke min spildte tid tilbage for at se en lejlighed eller hus der er helt anderledes end beskrevet.

Ligeledes; Jeg siger ikke at det er overraskende, jeg siger at det er værre i København end andre steder, men som nævnt har jeg ingen data på dette og må nok klassificere det som en personlig fordom.
Om mæglere er værre eller bedre i KBH vs andre steder ved jeg ikke. Troværdigheden i KBH er i hvert fald lav.

Vi har fx været ude og se et hus hvor der var et værelse mindre end plantegningen viste. Og det var da korrekt at man kunne bygge om, så der kom det ekstra værelse, men det er bare noget andet end at værelset er der.

Her er en artikel hvor en journalist har undersøgt hvor langt "et stenkast fra vandet" er. 943m var det længste stenkast. https://www.berlingske.dk/privatoeko...ord-i-stenkast
Besvar med citat