Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 12th November 2022, 04:58 PM
Firsttimebuyer Firsttimebuyer er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Sep 2008
Indlæg: 7,199
Question Er huslejen for høj? 9800 kr for 50 m2

Jeg er ved at hjælpe et familiemedlem med at undersøge om huslejen på hendes lejlighed muligvis er for høj.

Lejligheden er 50 m2, og det vil være fair at sige den er "gennemgribende renoveret". Der er helt nyt bad og køkken, og resten er i fin stand også. Men så vidt jeg kan læse mig til på Bolius, burde huslejen stadig højst være 6250 kr/måned, ud fra et max på 1500kr/m2/år.

Bygningen er fra 1938 og resten af lejlighederne er andele, men nogle enkelte lejes ud. Muligvis af andelsforeningen direkte, eller også at et investeringselskab der ejer den. Det står lidt uklart. Beliggenheden er i Københavns kommune, og det er et ret standard område der hverken er ekstra attraktivt eller dårligt.

Overser jeg noget der kunne medføre at en husleje på 9800 kr vil være tilladt? Vil gerne lige sikre mig at jeg har styr på alt inden jeg giver hende for mange forhåbninger om at spare penge.
__________________
I sincerely believe that banking establishments are more dangerous than standing armies, and that the principles of spending money to be paid by posterity, under the name of funding, is but swindling futurity on a large scale. - Thomas Jefferson

Sidst redigeret af Firsttimebuyer : 12th November 2022 kl. 05:00 PM.
Besvar med citat