Se enkelt indlæg
  #6 (permalink)  
Gammel 2nd July 2007, 08:11 PM
Beond Beond er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 1,255
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Gorrion Se indlæg
Med udsigt til stigende priser på de mest brugte dagligvare kan økonomien i husholdningerne hos de som allerede har det svært, blive helt håbløs.
for en gennemsnits familie 2 voksne og 2 børn kan det hurtigt blive 600 - 700 kroner netto mere om måneden alene på madvare, dertil kommer øvrige pris-stigninger.

epn.dk - Fødevarepriserne stiger

Hvis der da overhovedet var bare en anelse håb for at de nye løn-hop ved de seneste overenskomster skulle kunne have nogen inflydelse på en evt stabilisering af boligmarkedet så er situationen vendt helt på hovedet nu.
Stigende renter, store prisstigninger på de mest alm dagligvare, udsigt til stigende energi priser, og et boligmarked med tømmermænd, så ser det meget dystert ud for de danske husholdninger, for ikke at nævne at vores forbrug kan falde drastisk, og derved påvirke hele samfundsøkonomien, med endnu voldsommere effekt på boligmarkedet end hvad vi hidtil har set.
Lige til at starte med regner jeg godt nok med at stige mere end 600-700 kr. til efteråret, jeg hopper tilbage i det private hvis der ikke kommer et nul plus det løse bag på det.
Jeg vil lige adressere din tese om de stigende energipriser. Det er svært at sige hvornår du får ret, men hvis der ikke snart kommer nye tiltag på bordet ender det med at du får ret i at priserne vil stige. Selvsamme forudsigelse er en medvirkende faktor til demografiske ændringer i Danmark. Det betyder at pendlerafstand ikke længere er et plusord, men en meget stor udgift man har ved at bo langt fra sit arbejde. Resultatet er langt flere folk i byerne og en katastrofe for småbyer langt fra storbyerne.
Besvar med citat