Se enkelt indlæg
  #21 (permalink)  
Gammel 10th July 2007, 04:00 PM
janja janja er offline
Junior Member
 
Registreringsdato: Jul 2007
Indlæg: 3
Standard

Tjah, det er svært at se at han har haft. Det virker meget søgt at påstår at hans ensrettet kommentar har været en klar og tydelig forudsigelse.
1: Så har hans forudsigelser om huspriser i Danmark, ikke været korrekte. At vi idag har priser som ligger på linie med priserne i august 2003, er der vist ingen der kan nikke genkendende til.
2: At en rentestigning vil udløse et større antal tvangsauktioner er vel også kun rimeligt, men når man i forvejen befinder sig på historisk lave niveauer og ikke det samme niveau som efter kartoffelkurven. Så kan man sådan set være ligeglad.... Man råber vel heller ikke at IT aktier tordner vejret 50% 6 måneder efter de er faldet 98%.
3: Ja han har ret at forbruget har været voldsomt de sidste 3-4-5 år. Ca 25% af danskernes forbrug er taget i murstenen. Men samtidigt er der også man undersøgelser der viser at danskerne generelt har været furnuftige med deres huslån og skæret væk i alle andre lån, billån, forbrugslån.......
4: Ja hvis han får ret at huspriserne falder 40% så får vi et meget trist årti i Danmark, der er kæmpe forskel på lejligheder og huspriser. Det er ikke noget problem at bygge nye lejligheder som det ses i København, men man udstykker ikke ny jord til parcelhus områder. Derfor vil jordpriser/huspriser ikke opleve den samme "rutschetur" som lejligheder og derunder andelslejligheder, hvis professor får ret.......
5: Folk gider ikke at folk stå at råbe det samme i kor. Så derfor vil folk der distancere sig fra "midten" af udtalelser altid have et medie at fører sig frem i.

Lige til sidst så tror jeg uden at spå om fremtiden at der vil blive større pris forskel på parcelhuse og lejligheder i fremtiden grundet mulighederne for at øge udbuddet.
Besvar med citat