Se enkelt indlæg
  #1 (permalink)  
Gammel 30th January 2009, 09:58 PM
jyden jyden er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2007
Indlæg: 155
Standard En lille analyse

Måske tager jeg fejl. Men jeg mener, at jeg her har et ret godt eksempel på, hvorfor det fortsat går lidt trægt med at få de københavnske boligpriser ned i et leje, der vil revitalisere købelysten og dermed sætte blot lidt skub i et dødt boligmarked.

Denne ejerlejlighed er netop sat til salg hos Nyboligs prominente mæglerpar nr. 1:
Madvigs Alle 9, 1. sal - Ejerlejlighed på 132 kvm - 1829 Frederiksberg C

Med et kvm-pris på over 33.000 kr. ligger den i den pæne høje ende. I beskrivelsen lyder det:

"Særdeles attraktiv beliggenhed imellem Frederiksberg alle og Gl. kongevej."

Ukorrekt. Madvigs Alle er fortsættelsen af Bülowsvej og bærer denne vejs trafik videre mod Vesterbros Vester Fælledvej, der bærer trafikken ud mod Valby og er smutvej for dem, der finder HC Ørstedsvej besværlig. Ikke nogen katastrofebeliggenhed, men at kalde den "særdeles attraktiv" er at overdrive så det basker.

De skriver endvidere:

"Ligger tæt på (...) metroen"

Tjoe...den nærmeste ligger godt 1 km væk, men allright. Men med den definition på "tæt på" er man jo tæt på det meste i København.

4,4 mill for en 1.sals lejlighed på 130 kvm ud til en ret befærdet vej i en tid, hvor boligsalget er under et sjældet set nedadgående pres, er efter min bedste overbevisning ikke at udvise tilpas rettidig fornemmelse for realiteterne - og jeg spår, at lejligheden vil føje sig til statistikken over usolgte lejligheder min. 6 måneder og nå at falde min. en halv til en hel mill før nogen overhovedet kigger den vej.

Måske tager jeg fejl. Men denne lugter lidt af, at mæglerne ikke heeelt har accepteret den nye præmis for bolighandel.

/Jyden
Besvar med citat