Se enkelt indlæg
  #21 (permalink)  
Gammel 20th February 2009, 08:08 PM
Skyblue Skyblue er offline
Moderator
 
Registreringsdato: Apr 2007
Lokation: 2860
Indlæg: 11,117
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af thsv Se indlæg
Har du fattet, at alle lavtlønnede i mange år har oplevet stagnerede eller faldende realløn. mens alle, der tjener en god løn bare får mere og mere.
Thsv, der hvor du ikke skelner, er mellem hvad man får og hvad man tjener. Folk der tjener mange penge "får" ikke noget. Tværtimod. De giver en masse. Hvis der er nogen i det her samfund der "får" noget, er det de lavtlønnede, og de arbejdsløse.

Derudover, må du lige påvise at din påstand også er korrekt, og hvis den er...

Jamen, hvorfor er du imod reformen? Hvad tror du det er som presser prisen nedad på de lavtlønnede? Det er nok konkurrencen fra østen. Den går ikke væk bare fordi skatten ændrer sig.

Så hvad skal vi gøre fremover? Jamen tilskynd folk til at uddanne sig, og starte virksomheder.

Det er sådanne folk, som skattesystemet idag brandbeskatter. Topskatten starter netop der hvor ingeniørernes løn starter. Nu vil man sætte grænsen op, således at håndværkere og sygeplejersker ikke bliver ramt. Men det er altså ikke dem der skaffer jobs til andre.

Men det vi så i sommers, var at de unge ikke meldte sig til de videregående uddannelser. De sku allesammen ud og være håndværkere og score kassen på at sælge huse. Godt for dem, men svært at eksportere og i sidste ende umuligt at leve af.

Så, hvis dit præmis er rigtigt, så er der så meget desto mere brug for en reform, .. og også en meget mere vidtgående en.
__________________
Political language is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an impression of solidity to pure wind.
- George Orwell

At skabe en god debat
Besvar med citat