Se enkelt indlæg
  #3 (permalink)  
Gammel 19th August 2007, 02:12 PM
hmnielsen hmnielsen er offline
Member
 
Registreringsdato: May 2007
Indlæg: 89
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af Rasmus Klump Se indlæg
Det er klart at priserne i provinsen er mere "realistiske" end priserne i Kbh, men det betyder ikke at udbudspriserne er for høje overalt i Kbh. Ca. en trediedel af boligerne i Kbh er projektbyggeri, som er meget dyrt i ft til resten af lejlighederne til salg. Disse lejligheder er selvfølgelig alt for dyre og vil ikke blive solgt til de urealistiske priser. Men mange bruger det stigende udbud af lejligheder til at konkludere at priserne generelt er for høje. Det giver umiddelbart god mening da udbud og efterspørgsel nødvendigvis må hænge sammen. Problemet er blot at det stigende udbud skyldes det som sagt alt for dyre projektbyggeri. Så man kan ikke drage konklusionen, at man ikke kan finde en billig lejlighed til den rigtige pris, som er værd at købe nu. Om den så falder eller stiger inden for de næste fem år er der vist ingen der ved; dertil er der for mange faktorer, som politikere kan pille ved, hvornår det skal være. Man kan desværre ikke bruge logiske argumenter og spå om prisudviklingen, når følelser spiller så meget ind som det gør. Faktisk er det interessant at mæglere sikkert har haft mere ret end økonomer mht. forudsigelser omkring prisudviklingen,- ja jeg ved godt at mæglere ikke betragtes som Guds gode børn på dette forum. Det skyldes måske at folk har en misforstået ide om hvad mægleres opgave er.
Velkommen til siden hr. sælger....;-)

Om det er "ejendomsmælgeren" eller "Økonomen" der har ret, det må tiden vise, det er ihverfald for tidligt at konkludere noget som helst endnu.

Iøvrigt; Det er vist ikke kun projektlejligheder som gør at udbuddet er steget. Udbuddet af paracel og rækkehuse er også steget en smule, iflg. RKR er udbuddet af paracel og rækkehuse steget 50% på 1 år.
Der tolker jeg som om at priserne er for høje...kald mig bare naiv :-)
Besvar med citat