Se enkelt indlæg
  #8 (permalink)  
Gammel 20th August 2007, 07:13 AM
Rasmus Klump Rasmus Klump er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2007
Indlæg: 372
Standard

Grunj: der er lige netop en økonomisk virkelighed for både køber og sælger, og det er derfor at købere gerne vil have presset prisen ned og at sælgere ikke vil/kan gå længere ned. Hvorfor skulle den økonomiske virkelighed kun betyde at køberne skulle kunne købe billigere? Det er naturligvis indlysende at mange førstegangskøbere ikke har råd til at komme ind på markedet, som det ser ud nu, men så har vi jo fortrinlige lejeboliger. Omvendt er der også mange førstegangskøbere der har råd, men som holder sig tilbage fordi de tror det bliver billigere af at vente. Måske de får ret, måske de ikke gør.

Hver eneste dag kommer der så mange modsatrettede nyheder. Titlerne på de forskellige artikler har som regel intet med indholdet at gøre,- journalisterne har tydeligvis deres egen agenda. At konkludere og analysere disse avisartikler i detaljer er overfortolkning af nyheder, som kun eksisterer i journalistens hovede.

Gorrion: jeg tror ikke på solidaritet når det gælder boligmarkedet. Kan ikke se hvordan man skulle kunne fordele boliger på den præmis. Jeg tror simpelthen det bedste resultat (ikke nødvendigvis et perfekt resultat) kommer fra et spekulationsmarked baseret på kold markedsøkonomi. Når socialister styrer og regulerer ting i "den allerbedste mening" kommer der sjældent noget godt ud af det.

hmnielsen: nixen, jeg er ikke sælger, ikke før om ti år, medmindre jeg får et tilbud jeg ikke kan afslå!
Besvar med citat