Se enkelt indlæg
  #10 (permalink)  
Gammel 18th April 2007, 01:46 AM
Gorrion Gorrion er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Apr 2007
Indlæg: 3,519
Standard

Citer:
Oprindeligt indsendt af husejer Se indlæg
Ja lad os smile lidt sammen,det bliver snart så billigt at købe hus at man kan få en villa i Skodsborg ved at dele reklamer ud i weekenden
Det er morsomt som du i hvert eneste indlæg føre debatten ud i overdrivelser og nærmest sarkastisk bemærkninger ud i forumet, som overhovedet ikke har hold i virkeligheden.
Tror du virkelig at alm mennesker med en overenskomstmæssig løn pludselig får råd til at købe hus i områder hvor priserner er på mellem 10 - 14 millioner eller mere. selvom de priser skulle falde en del så er de stadig meget meget høje. Ydermere nævner du områder som er kendt for deres høje priser.
Det er min opfattelse at de fleste lande har et par områder i landet som er kendt for a have høje priser, hvor den rige gruppe af befolkningen til en vis grad, kan være sig selv.
Yderligere prisfald er i vænte ja . . . men lige netop områder hvor priser mere eller mindre altid har været høje er der stadig kunder til, mange af dem der netop køber denne type huse er folk som har så mange penge/værdier at det ikke betyder meget om de skal betale 2 - 3 mill mere "selvom nogen af dem nok også prutter om priser".
hvor omvendt den meget store del af befolkningen med en normal overenskomstmæssig indkomst kommer til kort når en ejerlighed i et alm byområde på kort tid stiger med 2 millioner.
Og så kunne vi starte forfra med at . . . så kan folk jo bare låne penge i 100 år, eller lade være med at afdrage Heldigvis ser det ud til at en del er hoppet af den pardon, og i større stil holder sig til de fastforentede 30 års obligations-lån.
Besvar med citat