Se enkelt indlæg
  #4 (permalink)  
Gammel 11th June 2009, 04:12 PM
donatello donatello er offline
Member
 
Registreringsdato: May 2007
Lokation: København
Indlæg: 46
Standard Stand-by - nej. Små indbetalinger - ja

Jeg har selv udsat tilbagebetalingen så lang tid som muligt. Dvs. jeg skal først begynde at afdrage i 2010. Ikke stand-by, men betaler så lidt som muligt tilbage.

Jeg tror ikke du kan udsætte. MEN du kan i alle tilfælde vælge at afdrage over så lang tid som muligt, man kan vælge at gøre det over alt fra 0 - 10 år. Dvs. hvis du vælger 10 år, som jeg mener er den længste afdragsperiode, skal du ikke betale så meget tilbage pr. måned. De sparede penge kan du så bruge til at afdrage på anden dyrere gæld eller spare op.

Jeg har selv valgt at opspare, selvom jeg kunne betale en stor del af SU-gælden tilbage nu.

Dermed er jeg likvid, dvs. hvis tilbuddet om andel eller en at jeg "falder" over et godt ejerlejlighedstilbud - ja så har jeg til udbetalingen - men til en langt billigere rente end banken vil kunne tilbyde...

hvad koster det så - det koster forskellen i rentesatsen mellem SU-gældens rentesats og renten på opsparingskontoen. (og i princippet udhules begge dele vel også med inflationen)

Du kunne i princippet også vælge at investere i aktier - men det er der vist mange som har haft uheldige erfaringer med ;-)
Besvar med citat