Boligdebatten.dk

Boligdebatten.dk (/)
-   Fejl (http://www.boligdebatten.dk/fejl/)
-   -   Fejl ved: "Prisfald i dag". (http://www.boligdebatten.dk/fejl/246-fejl-ved-prisfald-i-dag.html)

SallE 16th May 2007 02:36 PM

Fejl ved: "Prisfald i dag".
 
Først en generel tak til folkene bag Boliga, det er en fremragende side, ikke mindst i vores (familiens) situation, hvor vi leder efter en spændende bolig i Rødovre/Brønshøj området.

Nå men ret beset undrer det mig bare lidt, at nogle boliger, der står opført under "prisfald i dag", omend, når man går ind på ejendomsmæglerens side, ikke er nedsat. Et konkret eksempel er torsdag 16. maj, hvor Husumvej 120 står til at være nedsat fra 3.095.000 til 2.995.000 kr. Går man ind på ejendomsmæglerens side står den stadig til 3.095.000 kr. Jeg har oplevet det flere gange, men nu har jeg da et konkret eksempel. Hvordan genereres disse tal, eller er det den store hemmelighed bag siden.

blangstrup 16th May 2007 03:05 PM

Hej,

Det sker fordi nogen mæglere ikke har helt styr på deres systemer(eller fordi de bevidst manipulerer for at fremstå som nye/ændrede på denne og andre boligsider). Når en bolig står som nedsat hos os, så er det fordi den rent faktisk på gennemgangstidspunktet(om natten) stod til den nedsatte pris. At mægleren så ændrer prisen op igen engang i løbet af dagen opdager vi pt først ved næste nats gennemgang.

Det er heldigvis et fåtal der sker med, men ja det er stadigvæk irriterende.
Hvis problemet bliver størrere end det er nu, må vi overveje at lade vores crawler dobbeltchecke boligerne på fald/stigningslisten flere gange om dagen, således at de mæglere der praktiserer prismanipulation ned/op gentagne gange ihvertfald ikke får noget ud det på vores side.


Al tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 11:58 PM.

Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.