Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Generelt lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 6th September 2010, 05:52 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2010
Indlæg: 2
Question Søger råd til fleksibel udlejning i København

Min kone og jeg flyttede til København for lidt over et år siden og har ind til videre boet i fremleje i København SV og vi skal flytte herfra 1. juli 2011. Fordi man jo hører så mange skrækhistorier om boligsøgning i København, vil jeg allerede nu prøve at få styr på vores muligheder - især fordi vi skal være forældre til foråret.

Vi har hørt lidt om fleksibel udlejning, men synes det er lidt svært at finde rundt i hvilke muligheder, der er. Vi vil derfor høre om der er nogen der har tips eller erfaringer til hvilke boligforeninger/områder det bedst kan betale sig at søge i. Vi er på udkig efter en 3- eller 4-værelses lejlighed på mindst 70 km2 til omkring kr. 6500 om måneden (selvfølgelig gerne billigere). Beliggenheden er ikke så vigtig i sig selv, men der skal være gode forbindelser til offentligt transport, så vi kan komme ind til midtbyen på forholdsvis kort tid. Jeg selv har arbejde i København K og min kone læser på ITU på Amager.

Vi har også en ide om, at når man først er kommet ind i en boligforening, bliver det lidt nemmere at komme til de fede, billige og centralt beliggende lejligheder. Er der nogle, der har erfaring med dette eller må vi bare indstille os på at en lækker lejebolig tager mange år at komme til?

Jeg håber, der er nogle, der kan give os råd med på vejen og alle hjælpsomme kommentarer er mere end velkomne.
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 6th September 2010, 07:11 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 5,136
Standard

Hej Soenberg,

det behøver slet ikke være noget problem; jeres fordringer og tanker om prisniveau hænger meget godt sammen med de 3v'ere i nyere byggerier (oftest fra 1980erne og delvist fra 1990erne), som er de, der er lettest at få via den fleksible udlejning. 6500 som max bør I dog lave som nettohusleje, da de fleste 3ere på den alder efterhånden ligger på mellem 5500 og 7000 uden forbrug.

Det burde også være muligt at få noget inden næste sommer - umiddelbart er jeres største chancer nok på Nørrebro og på Amager, men man kan jo også ske at få noget andetsteds. Skal jeg skrive en PM med anbefalinger? (som supplement skal I selvf. også bare google mit brugernavn og "fleksibel udlejning", der står da lidt hist og pist, selvom jeg plejer at skrive mere konkret i PM)

Med hensyn til "fede" lejligheder, så er det jo et spørgsmål om såvel smag som pengepung. Rent æstetisk (jeg holder meget af arkitekturen her) og installationsmæssigt (elkomfur, masser af stik, udmærkede badeforhold etc) foretrækker jeg ubetinget min nuværende lejlighed i et byggeri fra 1982-83, men prismæssigt er det selvf. lettere at overkomme en lejlighed i et ældre byggeri. I skal imidlertid huske, at det ikke er alle almene boligorganisationer, der har specielt gammelt byggeri - det kommer jo også an på, hvornår de blev grundlagt.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 6th September 2010, 08:34 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Sep 2010
Indlæg: 2
Standard

Hej Crumar og tusind tak for svar. Du må meget gerne sende en pm med det information du har. Jo mere vi kan få at vide, jo bedre

Det er hvert fald godt at høre at vores behov og budgetter er realistiske.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Div. spørgsmål om almen bolig i København efter endt uddannelse/fleksibel udlejning Kasper Simonsen Generelt lejeboliger 3 4th May 2020 06:13 PM
Fleksibel leje af almen bolig på indre Frederiksberg og Vesterbro?(måske mest Crumar) simons Generelt lejeboliger 4 26th December 2009 07:50 PM
Førstegangskøber søger råd combat_medic Finansiering 15 10th March 2009 08:23 PM
TV2 søger kristina100 Generelt 140 16th October 2007 08:28 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 01:54 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.