Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Generelt lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 10th May 2011, 04:48 PM
Member
 
Registreringsdato: May 2011
Lokation: København
Indlæg: 67
Standard Hvordan?

Hej.

Emnet er hyppigt vendt, men jeg er stadig på bar bund, så bær over med en gentagelse.

Min kæreste og jeg leder efter en lejlighed i Kbh fra sommeren 2011. Vi bor nu i Århus, men er begge overflyttet til hhv. KU og Sygeplejerskeuddannelsen.
Jeg er næsten færdig med min kandidat, så vi ønsker at leje indtil vi har råd til at betale for noget ordentligt.

Vi har naturligvis gennemtrevlet dba, boligportalen, boliga osv og betalt for det der burde fremme søgningen.
Men indtil videre har det været frugtesløs - de eneste der er klar på at udleje er folk der sjovt nok har konto i udlandet og ikke kan fremvise

Vi synes ikke vi er synderligt kræsne, vi vil bare gerne bo i n, k, v, ø, frederiksberg eller til nøds NV.
Vi har et budget der vil kunne klare omkring de 7500 mdr alt inkl (medregnet boligstøtte).
Vi går efter en 2 værelses (da vi har boet i en 1 værelses et år nu!!).

Så; skal man kende nogen der kender nogen, eller er vi bare usandsynligt uheldige, at folk kan læse annoncerne før de publiceres?

Et fif vil være velkomment.

Mvh,

Jonas.
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 10th May 2011, 09:31 PM
Junior Member
 
Registreringsdato: Apr 2011
Indlæg: 19
Standard

Hej Jonas,

I kan prøve at skrive jer på ventelisterne til en almen bolig. Det foregår blandt andet gennem FSB, KAB, Lejerbo og Vibo. I kan nok ikke nå at få tilbudt en lejlighed inden sommeren 2011, men det kan jo være, at I senere får brug for et nyt sted at bo og så er det aldrig nogen skade til at være opskrevet på forskellige ventelister.

Derudover kan I tjekke privatbo.dk. Det er også en boligforening, der klokken 9 den 1. hverdag i næsten hver måned åbner op for diverse ventelister til 2-værelses lejligheder rundt omkring i København. Det koster ikke noget at få et opnoteringsbevis, men I skal være vakse og sidde klar ved computeren klokken 9, for ventelisten er kun åben i få minutter.

Derudover kan jeg kun råde jer til at fortsætte jeres jagt på dba, boligportal etc. Spred ordet på facebook og sæt evt. annoncer op rundt omkring. Hvis din kæreste skal læse noget tid endnu kan I også gratis skrive jer op til diverse kollegielejligheder på ciu.dk. Endelig er der findbolig.nu, der bl.a. har en oversigt over ledige lejligheder i København og omegn.

Jeg krydser fingre for jer :-)
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 10th May 2011, 09:50 PM
Member
 
Registreringsdato: May 2011
Lokation: København
Indlæg: 67
Standard

Tak for svaret (og de krydsede fingre).

Mht. privatbo, så havde jeg taget fri hele d. 2.maj, men intet skete der - med mindre de da opnoterede de 20 sek. jeg hældte kaffe op.

Kollegierne er selvfølgelig også en mulighed, det er nu nok lidt en nødløsning, for det virker lidt mystisk med en gymnasielære (hvad jeg er om lidt) der bor på kollegium. Men det vil lige undersøge.

Jeg har lidt indtryk af, at penge under bordet er vejen frem til private udlejere. Det vil jeg bare gerne være fri for, men der er måske nogen der ved om det er kotume i København?
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 01:42 AM
Junior Member
 
Registreringsdato: Apr 2011
Indlæg: 19
Standard

Åh ja, det var noget trist noget med den 2. maj. Jeg sad også og klikkede opdater i et væk fra klokken 9 til 9.30, men der skete helt og aldeles intet. Men til gengæld var der bid den 1. april, hvor der i ca. 9 minutter var åbent for opskrivning til afdelingen Vibehusene i NV. Måske er der gevinst igen den 1. juni, hvem ved? Jeg har en veninde, der har været så heldig at få en lejlighed ved Enghave Plads gennem privatbo, så der er beviser for, at det kan lade sig gøre.

Jeg har også hørt rygterne om penge under bordet. Jeg har en lille fordom om, at det private marked generelt er benhårdt. Man skal virkelig være påpasselig, men det er svært, hvis man står i en presset situation. I kan evt. prøve med en fremleje, så I har tag over hovedet indtil I får tilbudt en almen bolig. Det har været løsningen for mig. Først privat fremleje og nu en 2-værelses gennem Vibo.

Intensiv boligjagt er nærmest et fuldtidsjob.
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 09:17 AM
Member
 
Registreringsdato: Dec 2009
Indlæg: 31
Standard

Har I prøvet at oprette en profil på Boligportalen? Det gav pote for mig og mange andre, jeg kender.

Kender til gengæld ikke nogen, der har fået en lejlighed ved at svare på opslag.
Besvar med citat
  #6 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 10:14 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2010
Lokation: Teglholmen
Indlæg: 847
Standard

Jeg har ikke fidus til boligsider hvor man skal købe en "boligpakke" for at få kontaktoplysninger på udlejer.
og deres lejligheder og huslejepriser er da helt hen i vejret hvis man sammenligner med almenboliger og lign.
se f.eks denne:
Holmbladsgade/Østrigsgade - Søg lejebolig - Find Bolig - Boligportal.dk

Var det i øvrigt ikke boligportalen der var i DR Kontanten for år tilbage?
Besvar med citat
  #7 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 10:16 AM
Member
 
Registreringsdato: May 2011
Lokation: København
Indlæg: 67
Standard

Ja, vi har en profil på boligportalen, men det lader til at værelser og lejligheder der er alt for store er normen derinde. Jeg er som skrevet studerende, så sidder mere eller mindre med musen på opdaterknappen hele tiden, men der bliver aldrig svaret, selvom jeg næsten er sikker på at jeg er først nogen gange. Det er mystisk.
Har ledt i lidt over en måned - havde aldrig troet at boligsøgning skulle blive en form for besættelse, men det er det altså.

Man må nok bare erkende at der er hård konkurrence, og at dem der er tættest på rent fysisk har en klar fordel.

Har I nogenerfaring med uopfordrede søgninger til kendte udlejere?

Mvh,

Jonas.
Besvar med citat
  #8 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 12:10 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 5,136
Standard

Hej Jonas,

som Pyari og rumguf er inde på, så er det bedste valg i jeres situation ubetinget at gå efter en almen lejebolig.

Jeg kan glæde jer med, at I flytter over til en by, hvor det er meget lettere at finde en centralt beliggende almen bolig; det skyldes en kombination af, at der i 80erne blev bygget meget mere alment på de københavnske brokvarterer end i de centrale dele af Århus samt at alle betydende boligorganisationer har det, der kaldes fleksibel udlejning. Det betyder, at I som studerende (eller hvis I har et arbejde) får et gedigent skub fremad i køen. Jeg kender til folk både i vennekredsen og herindefra, der har fået en lejlighed i løbet af måneder.

Den letteste lejlighedstype at få er umiddelbart en 3er på 75-80 kvm i et 1980erbyggeri på Nørrebro eller på Amager til i omegnen af 6000 kr plus forbrug; er I ikke alt for kræsne, burde I kunne få sådan en i løbet af nogle måneder på fleksibel udlejning.
Besvar med citat
  #9 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 01:38 PM
Member
 
Registreringsdato: May 2011
Lokation: København
Indlæg: 67
Standard

Tak alle.

Det er nogle gode råd vi har fået indtil videre. Jeg vil skynde mig at blive skrevet op til nogle almene boliger. Fremleje er naturligvis en mulighed, men nok sidste udvej, da jeg ikke kunne forestille mig at skulle side i eksamensperiode og lede efter boliger endnu en gang.

Efter at have læst en masse tråde herinde lyder det heller ikke til at privat udlejning er at foretrække. Havde sat min lid lidt til Dan-Ejendomme, men det virker til at et indskud er lig med kapitalindsprøjtning til dem.

Men tak indtil videre!
Besvar med citat
  #10 (permalink)  
Gammel 11th May 2011, 04:24 PM
Member
 
Registreringsdato: May 2011
Lokation: København
Indlæg: 67
Smile Den er i hus!

Ham her virker som en flink fyr!

Hei,
Mit navn er Bert og jeg er i England. Først og fremmest, jeg undskylder for ikke at skrive på dansk. Jeg vil gerne sige, jeg er oprindeligt fra Denmark (mine forældre er begge dansk), men jeg er født i England og jeg har boet her siden jeg blev født. Af denne grund mener jeg ikke taler dansk godt, og jeg har været meget vanskeligt at udtrykke mig. For spørgsmål, bedes du kontakte mig, på engelsk (helst) og på danish (hvis du ikke taler engelsk) og jeg vil gøre mit bedste for at beskrive alle de oplysninger til dig så klart som muligt.
I will start by giving you some information regarding the reason why I am renting the apartment. The apartment that you are interested in, I bought it for holidays in Denmark, in order to explore my danish heritage. As I said from the beginning, my parents are originally from Denmark and I love Denmark as a country and also it's landscapes. I have decided to rent the apartment because my financial situation is not so good at this time. I also can not come to Denmark in the near future because I just received a new work contract on the Dunbar Oil platform ( I work as an engineer ) and I will be there for at least 8 months per year. Due to my present situation, I will not be able to use the apartment for at least one year and I have decided that it is better to rent it for an extra income. ( to earn some money ). I really hope to find a good and responsible tenant for the apartment. If you are planning to rent for more then one year, it's not a problem, because I can give it for rent for as long as you need.

Due to my work and also because I can not come to Denmark to show you the apartment in person, I suggest to use a multinational renting service, provided by Yahoo! Real Estate. This is a service provided by Yahoo Company specially for renting transactions. Yahoo! Real Estate has a big experience in such transactions closed over the Internet and their services are the most recommended for such transactions. I have used their services for different things in the past and I was very pleased with what they are offering to their customers ( In Scandinavia, Yahoo Services are recommended by Aftenposten, Dba.dk, FINN.no, Blocket.se and Aftonbladet ). Using Yahoo! Real Estate services, the tenant will have a 10 days period to inspect the apartment and then to decide if he wants to rent it or not. Also by using their services, I will not receive any money until you will see the apartment and confirm with Yahoo! Real Estate that you accept to rent it. Yahoo! Real Estate works exactly as an Escrow Company ( If you have never heard how an escrow company works, you can find information anywhere over the Internet about this type of companies / are the most recommended all over the world for any type of transaction ). The renting of the apartment will be done in compliance with Yahoo! Real Estate, with a standard tenancy contract, according to the danish federation of house owners and also according to the danish legislation. More details regarding the transaction steps I can give you in a separate message ( in case you are interested ) but now I want to give you a few details about the apartment and also about the renting details.
I am renting the apartment for 6.800 DKK per month with everything included ( electricity, water, heating, + 1 parking space ). In case we understand for the transaction, I want the tenant to pay two months in advance and one month as guarantee deposit ( there will be a total of 20.400 DKK ). The guarantee deposit will be refunded to you at the end of the contract. Also regarding this thing we can discuss latter. Regarding the apartment conditions I can tell you that it's fully furnished but can be rented unfurnished also and you can deposit my furniture ( and everything you will not use ) in the building storage area.
So, if you are interested to rent the apartment now or for the near future, I can reserve the apartment for you without any problems, we just need to agree for the transaction details. Now to confirm your interest in renting my apartment, please give me more information about you, about your job, references ( if available ). I am waiting for your shortly reply so I can give you more information about the whole rental process.
Thank you in advance!


-Jeg tror dog jeg står over, men hvis nogen er interesserede, så må de gerne få hans mailadresse!
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Hvordan fungerer T-lån? Swift Finansiering 9 10th February 2010 05:31 PM
Hvordan skal det gå. Thomas Generelt 9 25th January 2010 12:11 PM
Hvordan gør jeg? MortenP Finansiering 8 12th March 2009 09:05 AM
Hvordan kan man se Tingbogsoplysningerne? sorro Hjælp / Tips 1 10th August 2008 12:40 PM
Tvangsauktion- hvordan? hyttmann Generelt 9 5th November 2007 05:52 PMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 01:43 PM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.