Gå tilbage leveret af  Boliga logo    
Boligdebatten.dk   Boligdebatten.dk > Lejeboligdebatten > Generelt lejeboliger
Opret bruger OSS Søgning Dagens indlæg Marker alt som læst


Svar
 
Emne værktøjer Visningsmåde
  #1 (permalink)  
Gammel 8th June 2012, 09:09 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2011
Indlæg: 250
Standard Tilbudt lejlighed via Lejerbo på Lukretiavej

Hej alle sammen,

Jeg er blevet tilbudt en lejlighed beliggende på Lukretiavej.

Hvordan er området der? Jeg søgte lige på adressen, og der kom kun navne op med anden etnisk baggrund. Jeg har ikke problemer med at bo et sted, hvor der er høj diversitet af folk, men jeg har ikke lyst til at bo et sted, hvor man ikke føler sig tryg...

Der står i brevet, at der ikke er noget køleskab og komfur. Er det noget, som man selv skal købe på egen regning? Eller kan det blive godtgjort? Hvordan i forhold til istandsættelse, hvis nu hele køkkenet trænger til en renovering?

Jeg har snakket med Lejerbo, men jeg blev kun "serviceret" af en sur dame, der ikke rigtigt var hjælpsom eller gad svare på mine spørgsmål. Som hun sagde, så kunne alle mine spørgsmål blive besvaret, hvis jeg fik lejligheden... Hun ville ikke bruge tid på det, for "prøv at tænk, hvis alle der blev tilbudt lejligheden ringede ind med spørgsmål".

Det bør lige nævnes, at jeg før har snakket med en rigtig sød dame fra Lejerbo, men hende her var en dårlig oplevelse. Det er trods alt en stor ting at flytte fra Odense til København, så lidt forståelse kunne være rart.

Mvh.
mhsm
Besvar med citat
  #2 (permalink)  
Gammel 8th June 2012, 09:18 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Aug 2010
Lokation: Teglholmen
Indlæg: 852
Standard

Lukretiavej er et par hundrede meter fra Akacieparken. Den har haft noget af et Ghetto-ry, men det er vist blivet en del bedre. Du er heller ikke så langt fra hvad jeg kalder Frederiksbergs røvhul, dvs Domus Vista/Nordens Plads og Borgmester Fischers vej - men også her er der store planer i fremtiden. Navnlig Nordens Plads vil få en ordentlig ansigtsløftning.
Besvar med citat
  #3 (permalink)  
Gammel 8th June 2012, 09:31 AM
Senior Member
 
Registreringsdato: Feb 2009
Indlæg: 5,136
Standard

Først og fremmest - godt at høre, der i det mindste virker til at være hul igennem i forhold til at få en lejlighed

Derudover er jeg ked af at høre, du har haft fat i en af sektorens "sure gamle damer". Selvom man har gjort meget for at forbedre serviceniveauet (de ved godt, sådanne skrankepaver ikke hjælper på omdømmet), så hænder det desværre indimellem, at man havner hos sådan en - jeg er glad for, du også har haft andre oplevelser. Hvorom alting er - abstrahér fra det, ring eventuelt og spørg på en fremvisning (er det hos ejendomskontoret eller er det en beboer?) og hvis I får den, så er det hos Lejerbo ikke den store katastrofe at springe fra.

Som Rumguf så rigtigt siger, så HAR Lukretiavej (sammen med Akacieparken) haft et lidt ghettopræget ry. De fleksible udlejningskriterier har imidlertid hjulpet en del på sagen. Jeg kender selv til en rigtig kedelig historie derudefra, men det er heldigvis 4-5 år siden nu.

Jeg har forståelse for, at det er dyrt og besværligt - men hvis du på nogen måde havde mulighed for at tage toget herover, så kunne du tage en lille turne rundt i de områder, vi har talt om og du kunne på denne måde danne dit eget indtryk.

Endelig mener jeg, at Lukretiavej har A-ordning. Det betyder, at lejligheden er nymalet og ditto istandsat, når du flytter ind. Køkkener fra 1982 kan iøvrigt sagtens have en del år tilbage i sig - det kommer helt an på, hvordan de er blevet behandlet. Man bestemmer lokalt i bestyrelsen (og sammen med ejendomskontoret), hvad man vil acceptere af vedligeholdelsesstandard, så det kan jeg ikke sige fuldstændig generelt. Under alle omstændigheder vil et nyinstalleret køkken jo medføre et moderniseringsgebyr (lejligheden afdrager lånet på et nyt køkken).

Med hensyn til komfur og køleskab, så er det noget, flere afdelinger er begyndt på for at spare på driftsudgifterne og dermed holde huslejestigningerne i ave. Der står intet i almenboligloven om, at de skal forefindes - der skal bare være mulighed for det og jeg vil vædde med, at de HAR været installeret, da afdelingen blev opført i 1982.

Heldigvis behøver eksempelvis et nyt, udmærket køleskab ikke at koste en bondegård. Ikea sælger et basalt, men fint (vi har det selv) Electrolux-produceret "fuldstørrelse"-køleskab til 1755 kr.

Men igen - det er jo en afvejning af "pro et contra", som så meget andet
Besvar med citat
  #4 (permalink)  
Gammel 11th June 2012, 08:49 PM
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2011
Indlæg: 250
Standard

Tak for svarene Rumguf og som altid Crumar

Det er dejligt at få en melding på områder, man ikke selv kender så godt.

@Crumar
Kæresten og jeg har snakket om at tage til KBH og ud i de områder, som vi har snakket om. Vi har bare haft så travlt begge 2, at vi ikke lige har kunne afsætte en weekend eller 2 til at gå rundt i det københavnske. Jeg arbejder som nævnt i en PB i Roskilde, hvorfor jeg gerne vil have kortest muligt på arbejde, når vi nu flytter. Vi har desuden mest fået tilbudt noget i Valby og Amager, så det har ikke været muligt at få noget på Øster- eller Nørrebro. Men når vi kommer til KBH, så får vi forhåbentligt mere tid til at udforske de forskellige områder...

Tak for svarene!
Besvar med citat
  #5 (permalink)  
Gammel 11th June 2012, 09:45 PM
moi moi er offline
Senior Member
 
Registreringsdato: Jan 2008
Indlæg: 729
Standard

"Fruen" bor lige overfor, og det er da rigtigt, at det ser ud til, at rigtig mange af beboerne går i solarium - MEN - der er reelt aldrig ballade.

Jeg selv bor på Roskildevej, og de forbipasserende laver væsentlig mere ballade - ikke at der er ballade her heller.
Besvar med citat
Svar


Emne værktøjer
Visningsmåde

Regler for indlæg
Du kan ikke starte nye emner
Du kan ikke svare på indlæg
Du kan ikke vedhæfte filer
Du kan ikke rette dine indlæg

vB code er aktiv
Smilies er aktiv
[IMG] kode er aktiv
HTML kode er ikke aktiv
Trackbacks are aktiv
Pingbacks are aktiv
Refbacks are ikke aktiv

Lignende emner
Emne Startet af Forum Svar Nyeste indlæg
Fleksibel udlejning hos Lejerbo! Tarbrush Generelt lejeboliger 4 5th June 2012 02:05 PM
Brug for vurdering: Er tilbudt en almen bolig i Valby Larshsn Generelt 13 6th March 2012 09:42 PM
Erfaring med AKB, KAB, AAB, FSB, 3B og Lejerbo? bikemaniac Generelt 5 14th August 2010 04:45 PM
Er nu blevet opskrevet hos Lejerbo... point Generelt 0 25th March 2010 07:10 PM
Lejerbo indskudsregler timmoc Generelt 9 3rd September 2009 09:51 AMAl tidssætning er GMT +1. Klokken er nu 08:21 AM.Powered by: vBulletin Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.